![]()
Ýlçemiz Sekili Ýlkokulu öðrencileri tarafýndan oluþturulan ve playback þeklinde merhum Barýþ MANÇO'nun "Yaz Dostum" þarkýsýný seslendirdikleri koro videosu, sosyal medyada büyük ses getirmiþti. Ulusal çapta birçok sanatçýnýn da dikkatini çeken videoya yoðun destek mesajlarý gelmiþti. Bu desteðin en anlamlýsý ve öðrencilerimizin hayalini gerçekleþtirecek olaný ise çok gecikmeden geldi.
Adalet bakanýmýz, hemþehrimiz, Sayýn Abulhamit GÜL ve Gaziantep Valimiz Sayýn Davut GÜL'ün dikkatlerinden kaçmayan çocuklarýmýz için bir müzik atölyesi oluþturuldu. Geniþ materyal desteði ile oluþturulan atölyeye elektronik müzik tahtasý, amfi, mixer, ses kolonlarý, baðlamalar, gitarlar, defler, darb*****r, ziller, bateri vs birçok müzik ekipmaný kazandýrýldý.
Gaziantep valimiz Sayýn Davut GÜL, bugün okulumuza gerçekleþtirmiþ olduklarý ziyarette öðrencileri yerinde görerek müzik atölyelerine kavuþan öðrencilerimizin sevinçlerine ortak oldular. Gerçekleþtirilen ziyarette Gaziantep Valimiz Sayýn Davut GÜL'ün yaný sýra ilçe kaymakamýmýz Sayýn Kemal ÞAHÝN, ilçe belediye baþkanýmýz Sayýn Mehmet SARI, ilçe jandarma komutanýmýz Sayýn Resul ÇOT, ilçe emniyet müdürümüz Sayýn Mustafa YAMAN, ilçe milli eðitim müdürümüz Sayýn Cengiz GÜNDEÞ ve basýnýmýzýn deðerli mensuplarý yer aldýlar.
Okulumuzda Gaziantep Valimiz Sayýn Davut GÜL, gerçekleþtirmiþ olduklarý canlý telefon baðlantýsý ile Adalet Bakanýmýz Sayýn Abdulhamit GÜL'e öðrencilerimizin þükranlarýný iletmelerini saðladýlar. Bizler de eðitim ailesi olarak, öðrencilerimizin hayallerinin gerçekleþmesini saðlayan Adalet Bakanýmýz Sayýn Abdulhamit GÜL'e ve Gaziantep Valimiz Sayýn Davut GÜL'e sonsuz teþekkürlerimizi ve þükranlarýmýzý sunarýz.