Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý , Anneler günü münasebetiyle bir kutlama mesajý yayýmladý. Baþkan Ýbrahim Sarý mesajýnda;?Dünya?nýn en deðerli varlýðý olan saygýdeðer Annelerimizi öncelikle saygý ve sevgi ile selamlýyorum.Sevgili Peygamberimizin " Cennet Analarýn ayaklarý altýndadýr." Hadisi þerifi ile taçlandýrdýðý deðerli Annelerimize ne kadar saygý, sevgi ve hürmet duysak, onlara ne derece hizmet etsek azdýr. En mutlu anlarýmýzda olduðu gibi, baþa çýkamadýðýmýz tüm güçlüklerde sýðýndýðýmýz, yanýmýzda bulacaðýmýzdan emin olduðumuz annelerimizin gülen yüzleri bizler için de en deðerli hazinedir. Yaþadýðýmýz her dakikanýn en yüce anlamý annelerimiz, bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onlarýn varlýklarý hayatýmýzýn her gününün en büyük manasýdýr. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüðü, en kýymetlisidir.Bu duygu ve düþüncelerle þehit annelerinin ve daha sonra tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor. Ebediyete intikal etmiþ annelerimize de Allah?tan rahmet diliyorum.?