Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip ilçesine gelerek SporÞehri Gaziantep Projesi kapsamýnda düzenlenen spor malzemesi daðýtým töreninekatýldý. Vali Gül'ü Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin, Belediye BaþkanýMehmet Sarý, Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Resul Çot, Ýlçe Milli Eðitim MüdürüCengiz Gündeþ, Spor Ýlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar karþýladý. Kapalý Spor Salonu'ndadüzenlenen törenin açýlýþ konuþmasýný yapan Kaymakam Þahin, projeyle ilgilibilgi verdi. Vali Gül ise, Gaziantep veilçelerinde sportif alanlarýný geniþleterek her yaþtan vatandaþýn rahatlýklaspor yapmalarýný saðlayacak imkanlarý oluþturacaklarýný söyleyerek projeyekatýlan tüm okullara ve katký saðlayan Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ve Ýlçe MilliEðitim Müdürlüðü ekiplerine teþekkür etti. Yapýlan konuþmalarýnardýndan projede yer alan okullara spor malzemeleri takdim edildi. Buradaki ziyaretlerinisonlandýran Vali Gül, Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin ile birlikte Nizip Belediyesi?negeçerek Belediye Baþkaný seçilen Mehmet Sarý?ya hayýrlý olsun ziyaretindebulundu.