malesef Nizipte okudugum tek okul cumhuriyet ilkokulu oldugu icin ve pek tabi ki digerlerini kiskandigim icin bende boyle bir konu ekledim....
malesef Nizipte okudugum tek okul cumhuriyet ilkokulu oldugu icin ve pek tabi ki digerlerini kiskandigim icin bende boyle bir konu ekledim....
bende sene 1975 te Turkiyeye temelli donus yaptigimizda yaklasik uc ay kadar Cumhuriyet ilkokulunda ucuncu sinif ogrencisiydim. Ogretmenim Mehmet Kaya. Su an emekli ve akevlerde bir kucuk market calistiriyor. Bizler uc ay sonra Hollandaya geri donus yaptik.
Ahmet bey sizlere üzücü haberim var. Mehmet kaya hocayý aylar önce kaybettik. Bende 1976 yýllarýnda Cumhuriyet okulu 1. sýnýf öðrencisi idim. Rahmetli Tülay Kýzýlarslan okutmuþtu bizleri. Sonra vefat edince Allah saðlýk afiyet, uzun ömür versin Necla Okþar hocamýz mezun etti bizi.
herþeyNizip için
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 19:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Yok yaa? Allah rahmet eylesin.
Cok sert bir ogretmendi az dayagini yemedim.
Helal olsun attigi dayaklar. Nur icinde yatsin. 2000 senesinin yaz ayinda Turkiyeye izine geldigimde tesadufen aklima dustu ariyayim demistim sora sora dukkanini buldum. Buldugumda karsimda o eski heybetli Mehmet Kaya yerine kucucuk zayif bir adamla karsilastim. Seker hastasi oldugunu soyledi. Agitimi zor tutmustum. Epey sohbet ettik dukkaninin onunde. Yazik olmus ya.
Arkadasim cok sagol mesajima cevap verdigin icin.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (23.10.07 Saat 09:35 ) deðiþtirilmiþtir.
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
CUMHURÝYET LÝSELÝ OLANLAR BURAYA
Ahmet inþ. okulunda baþarýlý olursun.Arkadaþlarý teþvik etmen çok güzel. umnarým öyledirrr
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
benýmde býr kac arkadasým wardý cumhurýyet lýsesýnde okuyan gercektende çok guzelmýs tabý o okulda ÝBRAHÝM ÞÝMÞEKgibi býr hoca warken
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
BENCE ENGÜZEL LÝSE ÝMAM HATIP LÝSESÝ
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
beným tek býldýgým IBRAHIM HOCA ondan dolayý onu ornek werdým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
iyi etmiþsin saðol mehmet
BU SÝTEDE KÝMLER CUMHURÝYET LÝSESÝNDE