Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, TBMM?nin açýlýþýnýn 99?uncu yýlý ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý nedeniyle yayýmladýðý mesajýnda;?Anadolu, çok sayýda medeniyete beþiklik etmiþ, kültürlerin harmanlandýðý, her din, dil, ýrktan insanýmýzýn birlikte barýþ içerisinde yaþadýðý, ayrým gözetmeden bütün toplumlarý baðrýna basmýþ kadim topraklardýr. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, yurt edindiðimiz Anadolu?da büyük kurtuluþ mücadelesinin ardýndan baðýmsýz ve demokratik ülke kurmanýn temel taþlarýný adým adým döþemiþtir. Milletin egemenliðini esas alan, emperyalizme geçit vermeyen yeni sistem, çaðdaþ ülke olmamýzýn yolunu da açmýþtýr.Mustafa Kemal Atatürk, milletin egemenliði üzerine kurulu Türkiye Büyük Millet Meclisi?ni açarak, demokratik ülke olma yolunda en önemli adýmý atmýþ, bu önemli günü çocuklarýmýza armaðan ve emanet etmiþtir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý, dünya çocuklarýnýn barýþ ve kardeþlik içerisinde kutladýðý þölendir.Barýþ ve sevgi diliyle büyüyen, kendine güvenen, donanýmlý yetiþen çocuklarýmýz bizi muasýr medeniyetler seviyesine ulaþtýracaktýr. Demokrasi, hukukun üstünlüðü vazgeçilmezimizdir, bizi aydýnlýk yarýnlara ulaþtýracak teminatýmýzdýr.Bizlere baðýmsýzlýk ruhunu kazandýran Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü özlem, minnet ve saygýyla anýyorum. Baðýmsýzlýðýmýz için canýný feda eden aziz þehitlerimize Allah?tan rahmet diliyorum. Tüm çocuklarýmýzýn 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramý`ný kutluyorum.?dedi.