Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Berat Kandili dolayýsýyla yayýnladýðý mesajda, ?Merhametin, iyiliðin, umut ve huzurun gecesi, on bir ayýn sultaný Ramazaný Þerif?in müjdecisi Berat Kandili?nizi tebrik ediyorum? dedi.Baþkan Sarý mesajýnda, ?Yüce Allah?ýn rahmet, lütuf ve maðfiretiyle tecelli ederek, kullarýna baðýþlanma kapýlarýný ardýna kadar araladýðý, müminlerin dualarýna icabet ettiði, günahlarýný affettiði, yapýlan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükafatlandýrdýðý bir gece olan Berat Kandili?ne saðlýk ve sýhhatle eriþmenin mutluluðunu yaþýyoruz. Tefekkür ve þükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arýnma, aydýnlanma ve hayat muhasebesi imkaný saðlayan gecelerdir. Ýnsanlýðýn anlam ve gönül dünyasýna ýþýk tutan Berat Kandili de týpký diðer kandil geceleri gibi toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir? dedi.Berat Kandili?nin birlik ve beraberlik getirmesini dileyen Baþkan Sarý ?Bu özel gece dolayýsýyla, tüm vatandaþlarýmýz vicdani bir muhasebe yapmasýný, dargýnlýklarý ve küskünlükleri unutmasýný, barýþýn, dostluðun ve kardeþliðimizin pekiþtirilmesi için çaba harcamasýný temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm Ýslam aleminin, milletimizin ve Nizipli hemþehrilerimin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlýða hayýrlar getirmesini diliyorum? dedi.