Gaziantep Ticaret Odasý (GTO) Yönetim Kurulu Baþkaný TuncayYýldýrým ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Gaziantep GençGiriþimciler Kurulu Ýcra Komitesi Baþkaný Ýbrahim Sarýca ve üyeleri NizipTicaret Odasý (NTO)?ný ziyaret etti. Gerçekleþen ziyarette açýklama yapan GTO Yönetim KuruluBaþkaný Tuncay Yýldýrým, ?Gaziantep olarak birlik ve beraberlik içerisindeolmamýzýn bir sebebi de NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt?tur.? dedi. Nizip Oda Borsa Baþkanlarýnýn yol göstererek, deneyimleriylekendilerine kol kanat gerdiklerini belirten GTO Baþkaný Yýldýrým sözlerini þuþekilde sürdürdü:? Bizim için en anlamlýsý tecrübeli baþkanlarýmýz bizleri herzaman öne sürdüler büyüklüklerini gösterdiler ve bizleri bir arada tutuyorlarbu nedenle kendilerine huzurlarýnýzda bir defa daha teþekkür ediyorum. Gençlerartýk kendi ayaklarý üzerinde durabilmelidir. Gaziantep?te büyümek gençlerimiziçin büyük bir þans. Gaziantep?te kendi ayaklarý üzerinde durabilen bir insandünyanýn her yerinde kendi ayaklarý üzerinde durabilir. Ben kendi adýma yaþadýmve dünyanýn hangi bölgesine gidersem gideyim hiçbir zorluk çekmedim bu daGaziantepli olmanýn bir avantajýdýr. Mücadelecilik ruhumuzda ve genetikyapýmýzda var onun için hep birlikte memleketimizin kýymetini bilmemizgerekiyor. Vatanýmýza bir borcumuz var o da çalýþmaktýr. Ben bizleri kabulettiði için Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt veüyelerine teþekkür ediyorum.? þeklinde konuþtu. Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise?Gençlerimiz, odalarýmýzýn ve sivil toplum kuruluþlarýnýn temel taþlarýdýr.?dedi. Gaziantep ekibi olarak hiçbir zaman birbirlerindenkopmadýklarýný ifade eden NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Bu dönemimizde özellikle birbirimize daha çok baðlýyýz. Yeni baþkanlarýmýzbizim tecrübelerimizden istifade ederken bizlerde onlarý öne sürerekGaziantep?i en iyi þekilde temsil etmeye çalýþýyoruz. TOBB?de temsil gücümüz buolmamalýydý ancak baþkanlarýmýz yeni olduðundan dolayý bu dönemi böyle geçirdik.Ýnþallah önümüzde ki dönemde TOBB?de Gaziantep?i en güçlü þekilde temsiledeceðimizden hiç þüpheniz olmasýn. GTO Baþkanýmýz zaten her konuda atak,fikirlerini söylemekten çekinmeyen, doðru, dürüst ve ilkeli bir yapýsý varbizde kendisine güveniyoruz tüm desteðimiz kendisiyle beraberdir. Nizip TicaretOdasý olarak genç giriþimcilerimizi çok önemsediðimizi belirtmek istiyorum.Ülkemizin genç giriþimcilere her zamankinden daha fazla ihtiyacý var. Ülkemizinkalkýnmasý için genç giriþimci sayýmýzý arttýrmamýz gerekiyor. Bu nedenlesizler gibi mevcut giriþimcilerimize çok iþ düþmektedir. Bir fikrinizianlatabilmeniz için duruþunuz kararlýðýnýz ilkeli olmanýz çok önemlidir. Bizlerbirlik beraberlik içerisinde çok güzel çalýþmalar yapýyoruz. Genç giriþimcilerolarak sizlere de desteðimiz her konuda devam edecektir.? ifadelerini kullandý. Gelecek planlarý hakkýnda NTO Yönetimini bilgilendiren GGKÝcra Komitesi Baþkaný Ýbrahim Sarýca, ?Komite üyeleri arasýnda çok güzel birsinerji oluþtu, gelecekte çok güzel projelere imza atacaðýz.? dedi. Önemli bir görevi devraldýklarýný ifade eden GençGiriþimciler Kurulu Baþkaný Sarýca, ?Sorumluluðumuzun farkýndayýz. Gaziantepgibi giriþimci bir kentin temsilcileri olarak þehrimize olan sevgimizle hareketedecek ve her zaman daha iyiyi hedefleyeceðiz. Projelerimiz hazýr,çalýþmalarýmýza baþladýk. Oda baþkanlarýmýz da bizim için çok önemliitici bir güç. Varlýðýnýzý hissetmek, desteðinizi almak bizi daha dagüçlendiriyor.? dedi. Gerçekleþen ziyarete NTO Yönetim Kurulu Baþkan YardýmcýlarýBekir Karabacak, Savaþ Ali Alkan, NTO Meclis Baþkan Yardýmcýsý AbdullahAltýnbaþ, NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, TOBB Genç Giriþimciler KuruluÝcra Komitesi Baþkan Yardýmcýsý Nihat Özyurt, Nizip Genç Giriþimciler KuruluÜyeleri Ahmet Deniz Altýnbaþ, Ömer Kýlýnç, Gaziantep ve Nizip Genç GiriþimcilerKurulu üyeleri de katýldý.