Nizip Ticaret Odasý (NTO) ve Türk Kýzýlayý Nizip Þubesiiþbirliði ile "Yardýmsever Olmak Kanýmýzda Var" sloganýyla gelenekselhale getirilen Kan Baðýþý Kampanyasý Nizip Ticaret Odasý?nda gerçekleþti. Kan Baðýþý Kampanyasý?na Yönetim Kurulu Baþkaný MehmetÖzyurt baþta olmak üzere, Nizip Ticaret Odasý üyeleri, çalýþanlarý vevatandaþlar da destek verdi. Kan baðýþý alýþkanlýðýný arttýrmak istediklerini belirtenNizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ?Nizip Ticaret Odasýolarak daha önceki yýllarda yaptýðýmýz gibi bugünde kan baðýþý yaparak hayatkurtarma çabasý içerisindeyiz.? dedi.Sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda kan baðýþýnýn önemive bilinciyle hareket ettiklerini belirten NTO Baþkaný Özyurt þunlarý söyledi:?Nizip Ticaret Odasý olarak yapmýþ olduðumuz sosyal sorumluluk projelerimizkapsamýnda Türk Kýzýlayý Nizip Þubesi iþbirliði ile ?Yardýmsever OlmakKanýmýzda Var? sloganýyla Nizip Ticaret Odasý?nda Kan Baðýþý Kampanyasý düzenleyerekbugün üyelerimiz ve çalýþanlarýmýz ile birlikte kan baðýþýnda bulunuyoruz.Sosyal sorumluluðumuzun gereðini yerine getirmekten büyük mutluluk duymaktayýz.Herkesin bir gün kana ihtiyacý olabilir, çünkü kan hayattýr. Türk Kýzýlay?ýnýnkan taleplerine cevap verebilmesi için stoklarýnýn her zaman yeterli olmasýgerekir. Bizlerde Kýzýlay Kan Merkezi?nin yaþatmak adýna böyle bir faaliyetdüzenlemekteyiz. Kan vererek hayat kurtaran herkese teþekkür ediyorum. Allahhayýrlarýný kabul etsin.? þeklinde konuþtu.Nizip Kýzýlay Baþkaný Mehmet Genç ise Kan baðýþý kampanyasýnýndüzenlenmesinde ve Kýzýlay?a verdikleri desteklerden dolayý Nizip Ticaret Odasýyönetimine teþekkür ederek Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt?a çiçek takdimetti.Gerçekleþen kampanyaya Nizip Gençlik Hizmetleri ve SporMüdürü Ömer Faruk Yakar, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan YardýmcýlarýBekir Karabacak Savaþ Ali Alkan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Ticaret OdasýMeclis, Disiplin ve Danýþma Kurulu üyeleri, oda üyeleri, firma çalýþanlarý veçok sayýda vatandaþlarda da kan vererek destek verdi.