Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Üyeleri ile birlikte yapýlan yerel seçimler sonucu Nizip Belediye Baþkanlýðý?na seçilen Mehmet Sarý?ya hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.Gerçekleþen ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, ?Nizip Belediye Baþkanlýðý?na seçilen Mehmet Sarý?yý Nizip Ticaret Odasý ve þahsým adýna tebrik ediyor görevlerinde baþarýlar diliyorum.? dedi.Nizip Ticaret Odasý?nýn vazifesi olsun veya olmasýn Nizip Belediyesi?nin her zaman yanýnda olacaklarýný belirten NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: ?Nizip Ticaret Odasý olarak Nizip?in ekonomisinin ve sosyal hayatýnýn geliþmesi için elimizi her taþýn altýna koymaya hazýr olduðumuzu belirtmek isterim. Ortak akýlla hareket etmek ilçemizin ve ülkemizin faydasýna olacaktýr. Nizip Ticaret Odasý geçmiþten bugüne kadar kurum, kuruluþ ve odalar ile ortak akýlla hareket etmiþtir. Ýnþallah belediyemizle bundan sonraki dönemde de ortak akýlla hareket ederek daha fazla inisiyatif ve görev almak istiyoruz. Bu baðlamda Nizip Ticaret Odasý olarak üzerimize düþen her türlü görevi yapmaya hazýrýz ve her zaman da yanýnýzdayýz.? þeklinde konuþtu.Nizip Belediye Baþkaný Mehmet Sarý ise þu þekilde konuþtu: ?Daha öncede sizleri ziyaretimde de belirttiðim gibi görevi ve emaneti aldýðýmýz gün itibari ile memleketimize hangi tür hizmetleri yapabiliriz onun çalýþmasý ve kaygýsý içerisindeyiz. Bizler meclis üyelerimiz, belediyedeki çalýþanlarýmýzla birlikte inþallah daha yaþanabilir, daha huzurlu, daha geliþmiþ ve birçok noktada kendini aþmýþ bir Nizip?in oluþmasý için gayret göstereceðiz. Bu anlamda sivil toplum kuruluþlarýmýzýn odalarýmýzýn katký ve desteklerini tabi ki bekliyorum. Çünkü belediyenin yapacaðý hizmetler tek baþýna bir yere kadar ulaþýr. Ancak burada gerek ticaret odamýz gerek ticaret borsamýz ve sivil toplum kuruluþlarýmýz ile el ele verdiðimiz zaman yapacaðýmýz çalýþmalar daha hýzlý bir þekilde ivme kazanarak daha güzel noktalara taþýnacaktýr. Sivil toplum kuruluþlarýyla yapacaðýmýz çalýþtaylarla ilçemizi ortak akýlla gerek sanayisi gerek ticareti gerek turizmi ile en güzel noktalara taþýma gayreti içerisinde olacaðýz. Ben yaptýklarý ziyaretten dolayý Nizip Ticaret Odasý?na ve üyelerine teþekkür ediyorum.? ifadelerini kullandý. Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlarý Bekir Karabacak, Savaþ Ali Alkan, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri de katýldý.