Kahramanmaraþ?da düzenlenen Bölgesel Ýstiþare Toplantýsý; Ticaret Bakaný Ruhsar Pekcan, TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu, TESK Baþkaný Bendevi Palandöken, Kahramanmaraþ Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraþ Ticaret ve Sanayi Odasý Baþkaný Serdar Zabun, Kahramanmaraþ Ticaret Borsasý Baþkaný Ahmet Duran Balsuyu ile Afþin, Elbistan, Adýyaman, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Þanlýurfa ve Hatay?dan Oda ve Borsalarýn katýýmýyla Kahramanmaraþ Ticaret ve Sanayi Odasý?nda gerçekleþtirildi.Düzenlenen toplantýya Nizip Ticaret Odasý?ný (NTO) Temsilen Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak, NTO Meclis Üyeleri Hasan Kaya ve Ýbrahim Demir de katýldý.Bölgesel Ýstiþare Toplantýsý?nda konuþan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu istihdam kampanyasýna dikkat çekerek, bu konuda saðlanan teþvikleri dile getirdi. Hisarcýklýoðlu, ?TOBB, Odalar ve Borsalar olarak, 81 il ve 160 ilçede bu seferberliðe sahip çýkýyoruz. Tüm iþletmelerimize, kampanyaya katýlýn çaðrýsýnda bulunduk, bulunuyoruz. Buradan baþta Kahramanmaraþ olmak üzere tüm çevre illerdeki iþ dünyamýza ve iþverenlere tekrar çaðrýda bulunuyorum. Bu tarihi desteklerden faydalanýn, istihdam kampanyasýna katýlýn? dedi.TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu, burada yaptýðý konuþmada Kahramanmaraþ?ýn ülkenin önemli bir sanayi, ticaret ve tarým kenti olduðuna dikkat çekti. Kentin ayný zamanda 2 üniversitesiyle bir eðitim kenti olduðuna da deðinen Hisarcýklýoðlu, ?Maraþ dondurmasý, biberi, tarhanasý, ahþap oymasý, bakýr iþiyle ülkemizin marka kentlerinden biri. Sözün özü Maraþ bizim için çok önemli. TOBB olarak Maraþlý tüccar ve sanayiciler adýna, TOBB olarak Maraþ?a bir Fen Lisesi ve yurt kazandýrdýk. Bugün de Ticaret Bakanýmýzla birlikte sizleri dinlemeye geldik? diye konuþtu.Ticaret Bakaný Ruhsar Pekcan?a iþ dünyasýna destekleri ve fedakar çalýþmalarý için teþekkür eden TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu, ?Bakanýmýzýn vizyonu ve dinamizmiyle, hem iç, hem dýþ ticarette, yeni bir atýlým baþlayacaðýna inanýyorum? dedi. Kahramanmaraþ?da ev sahipliði yapan Kahramanmaraþ TSO, Kahramanmaraþ Ticaret Borsasý, Afþin TSO ve Elbistan TSO?yu tebrik eden Hisarcýklýoðlu, ?Þu an burada 7 Ýl; Kahramanmaraþ, Adýyaman, Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Þanlýurfa ve Hatay?dan Oda ve Borsalarý bulunuyor. Geldikleri için hepsine ayrý ayrý teþekkür ediyorum? ifadesini kullandý.