AK parti Seçim Bürosu?na gelenAdalet Bakaný Abdulhamit Gül, partililerin yoðun ilgi gösterdiði gecede;"Bugün Sayýn Cumhurbaþkanýmýz ile görüþtüm, size selamlarýnýgetirdim" diyerek selamlama yaptý. "Nizip her zaman hizmetlerde bir numara olmuþtur" diye konuþan BakanGül þölen havasýnda geçen gecede þunlarý söyledi.Milletvekillerimiz Mehmet Sarý ve Ali Þahin, Belediye Baþkanýmýz Hacý FevziAkdoðan ve vekillerimiz burada büyük bir özveriyle çalýþtý ve Nizip ciddi manada yatýrýmlarkazandý. Gece gündüz demeden çalýþýyoruz, Ýlçemizde sýkýlmadýk el, almadýkgönül býrakmýyoruz. Yeri geldi pazarda tezgâha geçtik, yeri geldi esnafýmýzýndükkânýnda vatandaþlarýmýzla hasbihal ettik. Bizler elbirliðiyle huzuru tesisediyoruz, Allah?ýn izniyle bizim kavgayla kin ile öfke ile iþimiz yok. Býrakýnkavga ile kin ile beslenenler beslensin biz iktidar partisiyiz. Biz AKParti?nin neferleriyiz, bizim baþka bir þeye ihtiyacýmýz yok. Deðerlikardeþlerim Allah nasip ederse 31 Mart Pazar günü hep birlikte sandýðagideceðiz ve AK Parti mührünü vuracaðýz ancak asýl iþimiz 1 Nisan?da baþlýyor.1 Nisan?dan sonra gecemizi gündüzümüze katacaðýz. Nerede garip gureba var,nerede yetim yetime var, nerede fakir fukara var, onlarýn yanýnda olacaðýz. SayýnCumhurbaþkanýmýzýn istemiþ olduðu gönül belediyeciliði iþte tam da budur, bizimyapacaðýmýz iþ gönül belediyeciliðidir.Bakan Gül konuþmasýný, ?Deðerli kardeþlerim milletimizile daima iç içe olup vatandaþýn derdine derman olursak AK Parti belediyesiolmanýn karþýlýðýný hakkýný vermiþ oluruz. Allah?ýn izniyle bunu yapacaðýzdeðerli kardeþlerim. Ben bu memleketin evladýyým, Nizip'in her zamanyanýndayým, yeni doðmuþ bir bebekten, 90 yaþýna gelmiþ bir hacý amcamýzýn, hacýteyzemizin hayatýndaki tüm eksikleri biliyoruz. Onlarýn tamamýný, toplumun herkesiminin ilgilendiren projelerimiz ile yaþam konforunu artýrmak için gecemizigündüzümüze katacaðýz. Milletimiz için, halkýmýz için, ilçemiz için çalýþacaðýzdeðerli kardeþlerim? ifadeleri ile noktaladý. Adeta miting havasýnda geçen gecede Bakan Gül?den sonra Nizip Belediye Baþkanadayý Mehmet Sarý'da bir konuþma yaptý. Sarý: "Bu can bu tende oldukça Nizip'e, Niziplilere hizmet etmeye devamedeceðim, ALLAH'ým hepinizden razý olsun, sað olun, var olun" dedi. Mahþeri kalabalýkta sýk sýk alkýþlanan Bakan Gül, Milletvekili Þahin, NizipBelediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve AK Parti Nizip Belediye Baþkan adayýMehmet Sarý'ya partililer sevgi gösterisinde bulundu.Nizip Sanayi Sitesi'nden AK Parti?ye çok sayýda katýlýmýn gerçekleþtiði gecedeSeçim Bürosu önünde bulunan kalabalýk þarkýlara eþlik etti.