Gaziantep?in Nizip ilçesinde ? Paylaþmak Mutluluktur ?projesi kapsamýnda 100 öðrenciye kýrtasiye ve Okuma kitabý desteðindebulunuldu.? Paylaþmak Mutluluktur ? projelesikapsamýnda yürütülen eðitime destek çalýþmalarýný Nizip Hatice Seyit ÇekerÝlkokulunu öðrencilerinin saðladýðý katký ile Nizip?te her köy okulunda 100 öðrenciyekýrtasiye ve okuma kitabý yardýmýnda bulunulacak.Ýlk olarak Nizip Yukarý Bayýndýr Ýlkokulu'nda eðitim veöðretim gören 100 öðrenciye kýrtasiye ve okuma kitabý daðýtýldý. Nizip Hatice Seyit Ýlkokulu 1/A sýnýfý öðretmeni EvayDaðýstanlý, rehberliðinde ?Paylaþmak Mutluluktur? projesi kapsamýnda Ýlçemizebaðlý Yukarý Bayýndýr Ýlkokulunda baþlayan proje kapsamýnda okulumuzun teköðretmeni olan Kemal Bozkurt, Nizip Hatice Seyit Çeker Ýlkokulu Müdürü AtillaÝþler, Sýnýf öðretmeni Evay Daðýstanlý okul öðrencileri ve velileri karþýladý. Proje kapsamýndayapýlan daðýtýmýn ardýndan öðrencilerle birlikte taþ boyama etkinliði yapýldý. Dahasonra iki okulun öðrencileri ve velileri kahvaltý yaptý. Nizip Hatice Seyit Ýlkokulu 1/A sýnýfý öðretmeni EvayDaðýstanlý, Öðrencilerimizde Paylaþma duygusunu geliþtirmek, maddi ihtiyacýolanlarý farketme ve onlara yardým etme ve bunun mutluluðunu yaþama. Böyleceçocuklarýmýzda sosyal sorumluluk duygusunu geliþtirmek için böyle bir projeoluþturduklarýný söyledi. Daðýstanlý çalýþmalarýmýz diðer köylerimizde desürecek dedi. Nizip Hatice Seyit Ýlkokulu Müdürü Atilla Ýþler ise buprojenin oluþumunu saðlayan baþta sýnýfý öðretmeni Evay Daðýstanlý ve öðrencivelilerimize teþekkür ettiðini belirtirken Okul Müdürü Ýþler, okulumuzda bu türsosyal sorumluluk faliyetlerini artýrarak devam ettireceðiz bizleri sýcakkarþýlayan Nizip Yukarý Bayýndýr Ýlkokulu sýnýf öðetmeni Kemal Bozkurt?a ayrýcaokulum adýna teþekkür ediyorum dedi. Nizip Yukarý Bayýndýr Ýlkokulu sýnýf öðetmeni Kemal Bozkurtise hiç tanýmadýðý insanlara uzaklardan gelerek yardým etmesinin insanlýkaçýsýndan çok önemli olduðu belirterek bu projeyi hayata geçiren Nizip HaticeSeyit Ýlkokulu sýnýfý öðretmeni Evay Daðýstanlý, destek olan veliler ve okulmüdürü Atilla Ýþler?e çok teþekkür ediyorum dedi.