Nizip AK Parti Belediye Baþkan Adayý Mehmet Sarý ve beraberindeki heyet, Nizip Ticaret Borsasýný ziyaret etti.Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu Üyeleri tarafýndan karþýlanan heyeti, Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý makamýnda aðýrladý.Ziyaret nedeniyle açýklamada bulunan Baþkan Ýbrahim Sarý ;? Sayýn Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan?ýn tensipleriyle, AK Parti Nizip Belediye Baþkan adayý olan kýymetli kardeþim Mehmet Sarý?yý tebrik ederim. Mevlam çýktýðý bu yolda mahçup etmesi, Allah yar ve yardýmcýsý olsun. Milletimize hizmet etmek yolunda çalýþmaya devam edeceðine inancým tamdýr. Ýnþallah birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi geleceðe taþýyarak, hizmet sunmaya devam edecektir.?diyerek Nizip AK Parti Belediye Baþkaný Adayý Mehmet Sarý ve heyetine ziyaretlerinden dolayý teþekkür etti.Nizip AK Parti Belediye Baþkan Adayý Mehmet Sarý ise ;? Öncelikle Nizip Belediye Baþkan adaylýðýný þahsýmýza tevdi eden Cumhurbaþkanýmýz ve Genel Baþkanýmýz Sayýn Recep Tayyip Erdoðan?a þükranlarýmý arz ediyorum. Birlikte hizmet adýna tevazu, samimiyet, gayret ile önce Millet önce Memleket kavramý ile çalýþmalarýmýza ýþýk tutmaya devam edeceðiz. Bizleri Borsamýzda aðýrlayarak onure eden ve desteklerini esirgemeyen deðerli abim Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý?ya ve Nizip Ticaret Borsasý Meclisine þahsým ve birlikte yola çýktýðýmýz dava arkadaþlarým adýna teþekkür ediyorum.?dedi.