Öz Sarý Bulgur Fabrikasý Yönetim Kurulu üyesi Hayri Sarý tarafýndan AK Partili gençlere ?Dayanýþma Yemeði? verildi.Özsarý Bulgur Fabrikasýnda verilen ?Dayanýþma Yemeði? ne Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, AK Parti Nizip Belediye Baþkan adayý Mehmet Sarý, AK Parti Nizip Gençlik Kollarý Baþkaný Mesut Hüseyin Ataoðlu ve Gençlik Kollarý üyeleri katýldý. Öz Sarý Bulgur Fabrikasý Yönetim Kurulu üyesi Hayri Sarý tarafýndan tertiplenen ?Dayanýþma Yemeði?nde bir konuþma yapan AK Parti Nizip Belediye Baþkan adayý Mehmet Sarý, AK Parti sevdalýsý olduklarýnýn altýný çizerek þunlarý söyledi.AK Parti Nizip Ýlçe Gençlik Kolu olarak, hizmet için bu yola baþ koydunuz, kurulduðu günden bu yana var gücünüzle çalýþtýnýz, Cenab-ý Allah hepinizden razý olsun. AK Partiye desteklerinizden ve ?Dayanýþma Yemeði?ne katýlýmýnýzdan dolayý hepinize þahsým adýna teþekkür ediyorum. Her zaman genç partililerin yanýnda olduðunun altýný çizen þunlarý Öz Sarý Bulgur Fabrikasý Yönetim Kurulu üyesi Hayri Sarý ise þunlarý kaydetti. Gençler ile her zaman irtibat halindeyiz, benden istediðiniz ne tür aktivite olursa, bunlarý beraber yapmaya hazýrým, gençleri önemsiyorum, elimden gelen katkýyý yapmaya da hazýrým? dedi. Yapýlan yemek ve konuþmalarýn ardýndan Öz Sarý Bulgur Fabrikasý Yönetim Kurulu üyesi Hayri Sarý, Ak Partili gençler ve aile fertleri ile birlikte Ak Parti Seçim koordinasyon merkezine yürüdüler.