Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan organize edilen, Nizip Ticaret Odasý?nýn sponsorluðunda ve ev sahipliðinde düzenlenen 2018-2019 yýllarý Ortaokullar arasý bilgi yarýþmalarý Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn Konferans Salonunda baþladý.Yapýlan yarýþmanýn açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Odasý 16 yýldýr bilgi yarýþmalarýmýza sponsorluk yapmaktadýr. Nizip Ticaret Odasý eðitime sadece bilgi yarýþmalarýnda deðil bizlere her konuda desteklerini esirgememektedir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odasý Baþkanlarýna, meclisine ve yöneticilerine çok teþekkür ediyorum ve ayrýca yarýþmaya katýlan okullara ve öðrencilere baþarýlar diliyorum dedi.Bilgi yarýþmalarýnýn açýlýþýnda Hatice Kamil Pekmez Ortaokulu, Ýslim Sayýn Ortaokulu, Maruf Marufoðlu Ortaokulu, Suboyu Ortaokulu, yarýþarak Maruf Marufoðlu Ortaokulu ve Hatice Kamil Pekmez Ortaokulu bir üst tura çýktý.Yapýlan Yarýþmaya Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu, okul müdürleri, veliler ve çok sayýda öðrenci de katýldý.