Nizip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafýndan hazýrlanan 12 Mart Ýstiklal Marþý?nýn Kabulü?nün 98. Yýldönümü ve Mehmet Akif Ersoy?u Anma Günü Programý Nizip Ticaret Borsasý Konferans Salonunda düzenlendi.12 Mart Ýstiklal Marþý?nýn Kabulü?nün 98. Yýldönümü ve Mehmet Akif Ersoy?u Anma programý, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, protokol üyeleri, okul müdürleri, öðretmenler, öðrenciler ve davetlilerin katýlýmýyla Saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý akabinde baþladý.Nizip Mesleki Anadolu Lisesi Müdürü?nün günün anlam ve önemini belirten konuþmasý sonrasýnda Kur?an-ý Kerim okunmasý, öðrencilerin hazýrlamýþ olduðu Ýstiklal Marþýnýn Kabulü adlý tiyatro, Ýstiklal Marþý Klibi, Ýstiklal Marþý oratoryosu, Mehmet Akif Ersoy?un meyhane adlý kýsa filminin gösterimi, Mehmet Akif Ersoy?un kiþiliðini yansýtan skeçlerle ve türkülerle devam etti.Program sonunda Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan Ýlkokullar arasý Ýstiklal Marþý okuma yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilere ödül töreni düzenlendi.Ýstiklal Marþý okuma yarýþmasýnda dereceye giren öðrencilerin ödülleri, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Resul Çot ve Nizip Ýlçe Müftüsü Musa Çiftçi tarafýndan takdim edildi.Program günün anýsýna hatýra fotoðrafý çektirilmesiyle sona erdi.