Gaziantep Valisi Davut Gül?ün talimatlarý ile uygulamayakonulan "Gaziþehir Okul Meclisleri" projesi kapsamýnda Nizip ÝlçeMeclisi bugün ilk toplantýsýný gerçekleþtirdi. Ýlçe meclisinin ilk toplantýsý, Ýlçe Meclis Baþkaný veöðrenci temsilcisi Ýslam Köþker´in baþkanlýðýnda, Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin,Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Milli Eðitim Þube Müdürü Mehmet Demirve meclis üyelerinin katýlýmý ile gerçekleþtirildi. Proje kapsamýnda Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü´nebaðlý okullarda eðitimin niteliðinin artýrýlmasý, karar alma ve yönetimkonusunda katýlýmcýlýðýn saðlanmasý, öðrenci, öðretmen, yönetici iþbirliðininartýrýlmasý ve kurumsal kapasitenin geliþtirilmesi hedeflenmektedir. Toplantýda ilçede yürütülmekte olan eðitim projeleri, sosyalsportif ve kültürel faaliyetlerle ilgili bilgiler verilirken, meclis üyelerigerçekleþtirilebilecek faaliyetler projelerle ilgili fikir alýþveriþindebulundular. Alýnan kararlar doðrultusunda ilgili paydaþlarla iþbirliðiiçerisinde çalýþmalarýn yürütülmesine karar verildi.