Nizip ilçesinde yaþayan ve kanser hastalýðý nedeniyle okulagidemediði için evde eðitim alan 2?inci sýnýf öðrencisi karnesini ÝlçeKaymakamý Kemal Þahin?den aldý Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin, Milli Eðitim Þube MüdürleriMehmet Demir ve Vehbi Öztürk, Rehberlik Araþtýrma Merkezi Müdüru YusufÇetinkaya, Bilal Saide Marufoðlu Ýlokulu Müdürü Halil Kendirci ile birlikteBelkýs Mahallesi?ndeki evinde eðitim alan Ahmet Arda Kaya?yý ziyaret etti. Kaya?nýn eðitim durumu ile ilgili bilgi alan Kaymakam Þahin,rahatsýzlýðý nedeniyle ilik nakli olan ailesiyle de bir süre sohbet etti. Karþýlýklý sohbet ortamýnýn gerçekleþen ziyaret sonrasýndakarnesini ve hediyesini Kaymakam Kemal Þahin?den alan Kaya, tüm notlarýnýn iyiolduðunu görünce sevinç yaþayarak öðretmenine ve Kaymakam Þahin?e teþekküretti. Evde eðitim alan öðrencilere ders veren öðretmenlereteþekküre eden Kaymakam Þahin, ??Bu öðrencilerimiz bizlerin geleceði veteminatýdýr bu nedenle rahatsýzlýklarý nedeniyle onlar okula gelemiyorlarsabizler okulu onlarýn ayaðýna götürürüz. Buradaki amacýmýz bu ve buna benzeröðrencilerimizin eðitimden ve öðretimden geri kalmamasýdýr?? dedi.