Nizip ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi SporKulübü tarafýndan hazýrlanan ?Sporla Kaynaþ Umutla Yarýnlara Koþ? projesininkapanýþ töreni gerçekleþtirildi. Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi Spor Kulübütarafýndan hazýrlanan ?Sporla Kaynaþ Umutla Yarýnlara Koþ? projesinin kapanýþtöreni gerçekleþtirildi. Bir restaurantta düzenlenen kahvaltý programýyla kapanýþýyapýlan projeyle ilgili bilgi veren Kurum Müdürü Cem Kayar, ÝçiþleriBakanlýðý?nýn desteðiyle hayata geçirilen ??Sporla Kaynaþ Umutla Yarýnlara Koþ??projede 10 farklý branþta kurs açtýklarýný söyledi. Amaçlarýnýn genç nesilleri kötü ortamdan uzak tutup sporayönlendirmek ve onlara güzel bir gelecek hazýrlamak olduðunu belirten Kayar,þunlarý söyledi. ??Projeye Ocak ayý itibariyle baþladýk 20 antrenörünkatýldýðý projede çim hokeyi, halk oyunlarý, futbol, boks, okçuluk, bendminton,karate, tekvando kick boks ve borce olmak üzere 10 farklý branþta çalýþma yaparak200?ü aþkýn kursiyere ulaþmanýn mutluluðunu yaþadýk?? dedi. Törene, Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Resul Çot, Ýlçe MilliEðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, Sivil Toplumla Ýliþkiler Ýl Müdürü Özbey Tan,Milli Eðitim Þube Müdürleri ve antrenörler ve sporcular katýldý.