Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, hem engelsiz yaþammerkezinde hem de engelsiz araçla ilçemizde bulunan engelli bireylere hizmetetmekten þeref duyduklarýný söyledi. Ýlçede bulunan engeli kardeþlerimizin rahat etmeleri vetoplum içerisinde yer almalarýný saðlamak adýna ilk olarak Engelsiz YaþamMerkezini kurarak burada birçok alanda kurs açýp onlarýn daha iyi bir þekildezaman geçirmelerini saðladýk diyen Akdoðan þöyle sürdürdü. Engelli bireylerin gerek Engelsiz Yaþam Merkezi gerekse deyapacaklarý iþleri haletmeleri için gelip gitme konusunda sýkýntý yaþadýklarýnýgördük ve bu sýkýntýyý da çözmek için çalýþma yapýp onlar için engelsiz biraraç tahsisinde bulunduk. Yeni alýnan bu araç engelli kardeþlerimizin büyükölçüdeki sýkýntýlarýný gidereceðine inanýyorum bu aracýmýz her zaman engellikardeþlerimizin emrinde olacak ne zaman ihtiyaç duyarlarsa ilgiliarkadaþlarýmýz onlara en iyi þekilde yardým ederek gidip geleceklere yereulaþtýracaklardýr. Bunun yanýnda engelsiz yaþam merkezi içerisinde açtýðýmýzkurslar da ücretsiz bir þekilde sürüyor merkeze gelen engelli kardeþlerimizburadan rahatlýkla istifade edebilirler ben engelli kardeþlerimize hizmetetmekten þeref duyuyorum tüm hizmetlerimizin yanýnda yine engellikardeþlerimize 2 tane ambulans tahsis ettik bugüne kadar bu hizmetimizden de1300 kardeþimiz yararlandý bu hizmetlerimiz kapsamýnda bu kardeþlerimizinmaaþlarýný baðlattýk þuan itibariyle bu kardeþlerimize her yýl 16 trilyon paraödenmektedir ben konuda gayret gösteren Nizip Engelliler Derneði BaþkanýAbdulrezzak Pamuk ve teknik konuda da yardýmlarýný esirgemeyen BüyükþehirBelediye Baþkan vekili Latif Karadað?a teþekkür ediyorum?? dedi.