Nizip Kaymakamlýðý, Nizip Milli Eðitim Müdürlüðü ve Nizip Ticaret Borsasý katkýlarýyla düzenlenen ?AB Hibe Programlarý Proje Yazma Eðitimi ve Uygulamalý Erasmus Proje Yazma Eðitimi? sona erdi.Nizip Ticaret Borsasý eðitim salonlarýnda gerçekleþen proje yazma eðitimlerine katýlan kursiyerlere sertifika töreni düzenlendi. Sertifika töreninde konuþan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin; ?Avrupa Birliði?nin (AB) saðlamýþ olduðu destekler ile yerel ve bölgesel kalkýnmaya katký saðlayacak fikirlerinin projeye dönüþtürülüp ilçemizin ve bölgemizin kalkýnmasýna katký saðlamasýný istemekteyiz. Bu gün olan eðitim bizim için bir baþlangýç ileri ki zamanlarda bir üst seviye olan eðitimleri de kamu personellerimize ve öðretmenlerimize vermek istiyoruz. Bu eðitimin düzenlemesinde emeðe geçen herkese çok teþekkür ederim. Ayrýca Milli Eðitim Müdürlüðümüz ile her zaman ortak çalýþmalara imza atan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaným Ýbrahim Bey?e de katkýlarýndan dolayý teþekkür ederim. Burada bulunan tüm öðretmenlerimizin de þimdiden öðretmenler gününü kutlarým.?dedi.Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý ise ; ? Nizip Kaymakamlýðý ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünün katkýlarýyla düzenlenen Proje Yazma Eðitimine katýlýp sertifika almaya hak kazanan herkesi öncelikle tebrik ediyorum. Katýlmýþ olduðunuz Proje yazma eðitimleri sayesinde yeni projeler ve fikirlerle ilçemizin geliþmesine katký saðlayacaktýr. Nizip Ticaret Borsasý olarak her zaman her konuda kamu kuruluþlarýmýzýn destek vermeye hazýrýz.?dedi.Nizip Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ise Proje yazma konusuna çok önem verdiklerini ifade etti; "Hepimizin bu döneme uygun bir pozisyon almasý, kurum ve kuruluþlarýmýzýn bu anlamda proje yazma kapasitelerini, proje geliþtirme kapasitelerini arttýrmalarý gerekiyor. O yüzden de bu tür kurslarýn devam etmesi gerekiyor.?dedi.Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý?ya vermiþ olduðu desteklerden dolayý teþekkür plaketi takdim ettikten sonra Nizip Ticaret Borsasý sponsorluðunda eðitime katýlan kursiyerlerle Ýkinci Bahar Et lokantasýnda öðle yemeðinde buluþuldu.