![]()
Nizip Organize Sanayi Bölgesi'nde açýlan ek OSB'nin kura çekimi Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Toplantý Salonunda yapýldý.Nizip Organize Sanayi Bölgesi 770.796 m2 ek alaný içerisinde bulunan 55 adet sanayi parseli arsanýn kura çekimi noter huzurunda yapýldý.Yapýlan kura çekiminin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baþkaný ve Gaziantep Vali Yardýmcýsý Uður Aladað Yeni açýlacak olan Nizip ek OSB'nin hem sanayicilerimize hem de ilçemize hayýrlý ve uðurlu olmasýný diliyorum dedi.Ek açýlan sanayi parsellerinin amacýna ulaþmasýný temenni eden Nizip OSB Baþkaný Uður Aladað sözlerini þu þekilde sürdürdü: çekilecek olan kura çekimi ve parsellerin devir teslimi ile ilgili toplantýmýzda bilgiler verilecektir. Ýleride herhangi bir sýkýntý yaþanmasý düþüncesiyle hukukun güvencesine bu kura çekimini teslim etmiþ bulunuyoruz. Bunun yaný sýra burada yapýlacak olan her türlü iþlemler itirazlar olur düþüncesiyle kamera kaydýyla kayýt altýna alýnacaktýr. Herhangi bir tartýþma olmamasý için elimizden gelen tüm çabayý göstermeye gayret ettik. Bu duygu ve düþünceler içerisinde hepinize hoþ geldiniz diyor sizleri saygý ve sevgiyle selamlýyorum þeklinde konuþtu.Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkan Yardýmcýsý ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Latif Karadað tarafýndan Nizip Organize Sanayi Bölgesi'nin mevcut durumu ve yapýlacak çalýþmalar hakkýnda katýlýmcýlara sunum yapýldý.Düzenlenen kura çekimine Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý, Nizip Belediye Baþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kaya ve çok sayýda yatýrýmcý sanayici ve iþadamý da katýldý.