Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, 2017-2018 eðitimöðretim yýlýnda baþarýlý olan öðrencileri ödüllendirdi. Nizip Kaymakamlýðý ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndanhazýrlanan ??Eðitimde Baþarý Ödülleri?? projesine katkýda bulunan BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, 2017-2018 eðitim öðretim yýlýnda katýlmýþ olduklarýspor müsabakalarýnda baþarýlý olan 6 öðrenciyi Cumhuriyet, 1 öðrenciyi yarým,109 öðrenciyi çeyrek, 214 öðrenciyi gram altýnla 145 öðrenciye ise 100?erliralýk hediye çeki ile ödüllendirdi. Ayrýca projede yer alan 2 okulidarecisine ise dizüstü bilgisayar hediye edildi. Nizip Kapalý Spor Salonu?nda düzenlenen ödül törenindeöðrencilere ödülleri, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükþehir Belediye BaþkanýFatma Þahin, Ýl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Ýl Jandarma KomutanýKýdemli Albay Halil Uysal, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, NizipBelediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ve diðer protokol üyeleri tarafýndan takdimedildi. Törenin açýlýþ konuþmasýný yapan BelediyeBaþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, bizler göreve geldiðimiz günden bu yana eðitim veöðretim daha iyi bir þartlarda verilmesi için elimizden gelen bütün imkanlarýseferber ederek ilçe genelinde eðitim kalitesini artýrdýk yapmýþ olduðumuzkatkýlarýn karþýlýðýný bugün en güzel þekilde aldýðýmýza inanýyor ve bukatkýlarýmýzýn ve desteklerimizin artarak süreceðini belirtmek istiyorum dedi. Törende konuþan Vali Yerlikaya, Nizip Ýlçesiningeçen yýlký eðitim öðretim döneminde, eðitimde sporda, sanatta ve kültürdebirçok baþarýya imza attýðýný söyledi. Gaziantep?imizin bu güzel ilçesinde böylebaþarýlarýn elde edilmesi bizleri çok mutlu ediyor þeklinde konuþan ValiYerlikaya,??Bu baþarýyý taçlandýrmak ve bu öðrencilerimizin durumunu örnekolarak göstermek böylesine ödül törenlerinin önemli olduðuna inanýyor ve buçocuklarýmýza bu baþarýyý elde etmelerinde destek olan Ýlçe Kaymakamýmýza, ÝlçeMilli Eðitim Müdürümüze, okul idarecilerimize, öðretmenlerimize ve ayrýcaöðrencilerimizi ödüllendiren Belediye Baþkanýmýza teþekkür ederim?? dedi. Büyükþehir Belediye Baþkaný Fatma Þahin ise,Nizip ilçesi her alanda olduðu gibi eðitimde ön sýrada olduðunu bir kez dahagöstermiþ ve elde ettiði baþarýlarla ilimizi en güzel þekilde temsil etmiþtirbu nedenle ben öðrencilerimizi tebrik ediyor ve bu ödül törenine katký saðlayanBelediye Baþkanýmýza Teþekkür ediyorum dedi. Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin?de bu tür projeleröðrencilerimizin baþarý çýtalarýný bir adým daha ileriye götürmek için önemliolduðunu biliyorum böylesine güzel bir günde bir arada bulunmak beni mutlu ettiben bu projede emeði geçen tüm eðitim camiasýný ve projeye maddi olarak desteksaðlayan Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan?ý tebrik ediyorum dedi