Akçakent Ýlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Bahadýr Göðüþ ve OkulAile Birliði Baþkaný Murat Kekçe Nizip Radyo Televizyon Kurumu?nu ziyaret etti. NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve Genel YayýnYönetmeni Metin Ýliksoy tarafýndan karþýlanan Akçakent Ýlkokulu ve OrtaokuluMüdürü Bahadýr Göðüþ ve Okul Aile Birliði Baþkaný Murat Kekçe, 4 bin yýllýkTürk zekâ oyunu Mangala hakkýnda bilgi verdi. Akçakent Ýlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Bahadýr Göðüþ, teknolojibaðýmlýlýðý ile mücadele amacýyla okullar ve çeþitli kurumlarla irtibatageçerek dört bin yýllýk geçmiþi olan oyunu öðretmeye çalýþtýðýný söyledi. Karþýlýklý sohbet ortamýnda geçen ziyaretin ardýndan AkçakentÝlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Bahadýr Göðüþ ve Okul Aile Birliði Baþkaný MuratKekçe tarafýndan NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve Genel YayýnYönetmeni Metin Ýliksoy?a birer ?Mangala? zekâ oyun seti hediye verildi. NRT Yönetim Kurulu Baþkaný Osman Alpaslan ve Genel YayýnYönetmeni Metin Ýliksoy nezaket ziyaretlerinden dolayý Akçakent Ýlkokulu veOrtaokulu Müdürü Bahadýr Göðüþ ve Okul Aile Birliði Baþkaný Murat Kekçe?yeteþekkür ettiler.