![]()
Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Kurban Bayramý'ný kutladý.NTO Baþkaný özyurt, Kurban Bayramý'na iliþkin yayýmladýðý mesajda, ülkemize karþý ekonomik saldýrýlarýn yapýldýðý bu günlerde, Kurban Bayramý'nýn milletçe daha da kenetlenmemize vesile olmasýný diliyorum dedi.Bu birlik ve beraberliðin bayramdan sonraki zamanlarda da devam ettirilmesi gerektiðini ifade eden özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Millet olarak bizi birbirimize düþürmek, gücümüzü zayýflatmak, kardeþi kardeþe kýrdýrmak için nice oyunlar sergilenmektedir. ülkemize karþý yapýlan bu haksýz oyunlarý gören milletimiz her zaman olduðu gibi bu günde kenetlenerek tüm dünyaya gereken cevabý vermiþtir. ülkemiz geçmiþte nice zor günler atlatmýþtýr. Ýnþallah milletimiz devletinin yanýnda yer alarak bu ekonomik savaþýnda üstesinden gelecektir. Milletimiz dünden bugüne yardýmlaþmaya, düþene el uzatmaya her zaman deðer vermiþtir. Kurban Bayramý da yardýmlaþmanýn zirve yaptýðý nadide günlerdir. Bugünlerin en güzel þekilde deðerlendirilmesi gerektiðine inanýyorum. Kul olmanýn ebedi hazzýný tekbir ve kurbanlarýmýzla bütün kâinata ilan ederek, tükenmez bir þükran ve minnet duygusu içinde Allah'a ve mukaddes dinine baðlýlýðýmýzý yenileyeceðiz. Ben bu vesile ile kurban bayramýnýn Türk iþ ve Ýslam âlemine hayýrlara vesile olmasýný dileyerek Nizip Ticaret Odasý üyelerinin, Nizip'li hemþerilerimin ve tüm Ýslam âleminin kurban bayramýný kutluyorum. Ayrýca Her yýl geleneksel hale getirdiðimiz bayramlaþma törenimiz bu yýl da bayramýn ikinci günü saat 11.00-13.00 arasýnda Nizip Ticaret Odasý'nda düzenlenecektir. Yapýlacak olan bayramlaþma törenine tüm Nizip Ticaret Odasý üyelerimizin ve Nizip'li hemþerilerimizin katýlýmlarýný bekliyoruz þeklinde konuþtu.