Yaptýðý hizmetler, kazandýrdýðý yeniliklerle Nizip?in kaderini deðiþtiren Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, kutsal göreve yeniden aday olduðunu açýkladý. Ýlçeyi çýkmaz sokak olmaktan kurtaran projelere imza atan ve her daim Nizip Ýlçe halkýnýn takdirini toplayan Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ?Her þey Nizip Ýçin? desturuyla bir kez daha aday oldu. AK Parti'nin 2002 yýlýnda halkýn teveccühü ile baþladýðý siyasi yolunda Nizip Ýlçe halkýnýn takdiri ile 2004 yýlýnda Belediye Baþkaný olarak göreve gelerek gecesini gündüzüne katan Baþkan Akdoðan, yaný sýra karanlýk güçlerin karþýsýnda dik ve heybetli duruþuyla adýndan hep söz ettirdi. Güçlü karakteri ile zalimlerin de korkusu haline gelen Baþkan Akdoðan, duruþuyla ilçe halkýnýn da sevgisini kazandý. 16 yýldýr AK Partinin Ak Davasýna sahip çýkan Nizip Ýlçe sakinleri de Hacý Fevzi Akdoðan?ýn yeniden aday olmasýný sevinçle karþýladý. Nizip?e kazandýrdýðý projelerle birçok il ve ilçelere de örnek olan Nizip Belediye Baþkaný ve Belediye Baþkan adayý Hacý Fevzi Akdoðan; ?Ben susuyorum, hizmetlerimiz konuþsun? diyor. Baþkan Akdoðan; ?Son on dört yýldýr Nizip?te nelerin deðiþtiðini en iyi halkýmýz biliyor. 2004 Yýlý?nda göreve geldiðimiz ilk günden itibaren ilçeyi adeta þantiyeye çevirdik, alt yapýsýndan üst yapýsýna yeniden þekillendirdik. Allah?a þükürler olsun, halkýmýzýn isteði doðrultunda hizmet getirdik, dev projelere imza attýk, biz birlikte baþardýk. Baþlangýç noktamýzda hizmete aç, hakikaten Ýlçe konumundan baþka hiçbir þeyi olmayan bir ilçeyi daha yaþanabilir bir þehir haline getirdik. Nizip?i ve Nizip Ýlçe sakinlerini çok seviyorum, hizmetleri severek yapýyorum. Muhbirlere, ispiyonculara iftiracýlara, yalancýlara ve hainlere inat önce Allah'a sonra hizmet etmekten þeref duyduðum aziz hemþerilerimize güvenerek tekrar adayým.