Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý,Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim KuruluÜyesi Ali Vedat Yýldýrým ve Nizip Ticaret Borsasý Genel Sekreteri M. Eray Ölçalile birlikte Nizip SGK Þube Müdürü Sinan Bayramý ziyaret etti.Gerçekleþen ziyaret nedeniyle açýklama yapan Nizip TicaretBorsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý; ? Vatandaþlarýmýzýn tedavi,emeklilik gibi sosyal haklarý konusunda önemli görevler üstlenen SosyalGüvenlik Kurumu son yýllarda gösterdiði geliþim ve yapýlanma ile baþarýlýçalýþmalara imza atmaktadýr. Biliþim teknolojilerinde yaþanan geliþime paralelolarak, elektronik ortamda hizmet verip, halkýmýza en seri ve en kolay biçimdeulaþma noktasýnda büyük mesafeler almýþtýr. Bu anlamda SGK kurumumuzu tebrikediyorum, yeni SGK hizmet binasýnýn ilçemize hayýrlý olmasýný diliyorum.?dedi.Yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NizipSGK Þube Müdürü Sinan Bayram, 15 Mayýs pazartesi günün?den itibaren yeniyerlerinde vatandaþlara hizmet vermeye baþladýklarýný belirterek; ? Artýkiþverenlerin, çalýþan sigortalýlarýn ve emeklilerin SGK iþlemleri içinGaziantep' e gitmesine gerek kalmadý, tüm iþlemlerimizi þubemizdenyapabildiðimiz gibi, bundan sonra Halkýmýza daha geniþ ve daha güzel bir yerdehizmet vermeye devam edeceðiz inþallah.?dedi.