Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve beraberindeki heyet ile birlikte Nizip Ticaret Odasý'na (NTO) teþekkür ziyaretinde bulundu.Gerçekleþen ziyarette bir konuþmasýný yapan NTO Baþkaný Mehmet özyurt yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Gaziantep Milletvekili Sermet Atay'a yeni görevinde baþarýlar dileyen NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü: Sermet Atay'ýn Milletvekili seçilmesi Gaziantep ve Nizip adýna sevindirici bir durum olmuþtur. Bundan sonraki çalýþmalarýmýzda ülkemizin bölgemizin ve Nizip'in menfaati için milletvekilimizin takipçisi olacaðýz. MHP Gaziantep milletvekili oldunuz ancak bizler sizi bir Nizip milletvekili olarak kabul ediyoruz, bu yüzden sizden beklentilerimiz yüksek olacaktýr. Ýlçemizin bölgemizin bir sorunu olduðunda ilk arayacaðýmýz çözüm bulmaya çalýþacaðýmýz kiþilerden birinin siz olacaðýnýzý belirtmek isterim. Bize yardýmcý olacaðýnýzdan zaten hiçbir zaman þüphemiz olmamýþtýr, olmayacaktýr da çünkü sizleri yýllardýr tanýyoruz. Ben bu vesile ile þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna Gaziantep Milletvekilliðinizin hayýrlý ve uðurlu olmasýný diler görevinizde baþarýlar dilerim þeklinde konuþtu.MHP Gaziantep Milletvekili Adaylarý Sermet Atay ise 24 Haziran seçimlerinin tamamlanmasý ile birlikte 27. Dönem Milletvekili olduklarýný ifade ederek sözlerini þu þekilde sürdürdü: Cumartesi günü yemin ederek görevimize baþlayacaðýz. Bizlere destek veren veya vermeyen ancak çorbada tuzu olan herkese makamýnda iade-i ziyaret yaparak teþekkür etmek istedik. öncelikle þunu belirtmek isterim Mehmet özyurt Baþkaným geçmiþte siyaset yaptýðým yol arkadaþým. Gerçekten dürüst kaliteli ve memleketine hizmet etmeye çalýþan deðerli bir dostumdur. Bundan sonrada inþallah hep beraber ülkemiz için hizmet etmeye devam edeceðiz. Kendimi biraz da Nizip'li olarak görüyorum çünkü önceki görevimden dolayý barak kültürüne ve çevresine yabancý deðiliz. Bu sebeple buraya özel bir yakýnlýðýmýz bulunmaktadýr. Nizip'e hizmet etme ve sorunlarýna çözüm bulma noktasýnda MHP Gaziantep Milletvekili ve cumhur ittifaký olarak her zaman Nizip'in yanýnda olacaðýz. Bizim yapabileceklerimizi yazýlý veya sözlü olarak bize bildirirseniz sizlere daha faydalý oluruz. çünkü en net ve doðru bilgi kaynaðýmýz odalarýmýzdýr. Bu vesile ile bizleri kabul ettiðiniz ve destekleriniz için sizlere teþekkür ediyorum dedi.Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Bekir Karabacak, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Yiðit, Osman Alpaslan, Mustafa Kaya, NTO Meclis üyesi Necdet Baþeðmez ve MHP heyeti üyeleri de katýldý.