Nizip Organize Sanayi Bölgesi?nde bulunan arsalarýnihalesi Nizip Ticaret Odasý (NTO) Meclis Toplantý Salonunda yapýldý.Nizip Organize Sanayi Bölgesi mevcut alaný içerisindebulunan beþ adet sanayi parseli arsanýn ihalesine 17 adet baþvuruyapýldý. Yapýlan ihalenin açýlýþ konuþmasýný yapan Nizip OrganizeSanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baþkaný ve Gaziantep Vali Yardýmcýsý Uður Aladað? Beþ adet sanayi parselimizin ihalesi açýk arttýrma usulü yapýlacaktýr.? dedi.Ýhaleye açýlan sanayi parsellerinin Nizip Organize SanayiBölgesi Yönetim Kurulu tarafýndan 10 Nisan 2018 tarihinde satýþýna kararverildiðini ifade eden Nizip OSB Baþkaný Uður Aladað sözlerini þu þekildesürdürdü: Bu ihalenin giderek geliþen büyüyen Nizip ilçemizin sanayisine,esnafýna ve tüccarýna hayýrlý uðurlu olmasýný temenni ediyorum. Araziler dahaöncede belirttiðim gibi açýk arttýrma usulü yapýlacaktýr. Þartnamede debelirtildiði gibi arazilerin konumu ve muammen bedelleri öncedenbelirlenmiþtir. Satýþý yapýlan parsellerin Yönetim Kurulumuz tarafýndandeðerini bulmadýðý gibi bir kanaat oluþursa ihaleyi tamamlayýp tamamlamamaktaserbesttir. Ýhale öncelikle küçük olan parsellerinden baþlayarak büyükparsellere doðru ilerleyecektir. Küçük olan parsellerde zaman kazanma açýsýndanartý beþ, büyük parsellerde ise artý on þeklinde arttýrýlma yapýlacaktýr. Benbu vesile ile ihaleye katýlan firmalarýmýza teþekkür ediyor baþarýlardiliyorum.? þeklinde konuþtu.Düzenlenen ihaleye Nizip Ticaret Odasý Meclis BaþkanýMustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,Gaziantep Büyükþehir Belediye Baþkan Yardýmcýsý Latif Karadað, Nizip BelediyeBaþkan Yardýmcýsý Salih Uygur, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkan Yardýmcýsý AliKaya ve çok sayýda sanayici ve iþadamý da katýldý.