Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Teþkilatý vemilletvekili adaylarý, Nizip Ticaret Odasý?ný (NTO) ziyaret etti.Gerçekleþen ziyaretin açýlýþ konuþmasýný yapan NTO BaþkanýMehmet Özyurt yapýlan ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirdi.Mübarek ramazan ayýnýn ülkemize ve tüm Ýslam âleminehayýrlar getirmesini temenni eden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,?MHP Gaziantep milletvekili adaylarýnýn hayýrlý olmasýný diler görevlerindebaþarýlar dilerim.?dedi.Nizip Ticaret Odasý olarak "Nizip Ticaret Odasýolarak ilçenin ve bölgenin sorunlarýna çözüm bulmaya çalýþtýklarýný belirtenNTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; ?Odamýz 1962 yýlýnda kurulmuþolup 1500 civarýnda üyesi bulunmaktadýr. Ýlçemiz müteþebbis bir yapýya sahipolduðundan yaklaþýk 1000 civarýnda iþletmesi bulunmaktadýr. Ýlçemizin ihracatý350 milyon dolar seviyesinde gerçekleþmektedir. Dolayýsýyla Nizip ilçesini biril olarak düþünürsek Türkiye ihracat sýralamasýnda ilk 30 unda yer almaktadýr.Nizip Ticaret Odasý olarak ilçemizin 2023 ihracat hedefini 750 milyon $ olarakaçýkladýðýmýzý belirtmek isterim. Ýlçemizin hem konumu hem üretim çeþitliliðibakýmýndan ihracata yönelik bir yapýsý bulunmaktadýr. Bu nedenle Nizip olarakesas hedefimiz ihracatçý sayýsýný artýrmaktýr. Bu amaçla da Nizip?te GaziantepGümrük Baþmüdürlüðüne baðlý bir gümrük müdürlüðünün kurulmasý en büyükbeklentimizdir. Gümrük Müdürlüðü kurulmasý ile ihracat kolaylaþacaktýr. Böylecehem ihracat miktarý hem de ihracatçý sayýsýnýn artacaðýný söyleyebiliriz.Nizip?e gümrük müdürlüðü kuruluna kadar bu çabamýz devam edecektir.Antepfýstýðý fiyat için istikrarý ve mal temine rahat ulaþabilmek konusundadaha önceden de bahsettiðimiz gibi Antepfýstýðýndaki stokçuluðun ve ürünrekolte tespiti? sorunlarýnýn önüne geçilmesi amacýyla devlet desteði kapsamýnaalýnmalýdýr. Ýlçemiz ticareti/sanayisi, ihracatý ve konumu itibariylesürekli geliþmektedir. Bu nedenle daha çok kalifiye elemanlara ihtiyaç duyulmaktadýr.Yeni model mesleki eðitim sistemiyle eleman yetiþmesi en büyük temennimizdir.Ýlçemiz nüfusu birçok ilden büyük olup, sosyal, ekonomik ve kültürel yöndenönemli merkezler arasýndadýr. Nizip Eðitim Fakültesi/Nizip Meslek YüksekOkulu´nun konumu, kapasitesi, eðitim görevlilerinin sayýsý dikkatealýnýrsa ilçemizde "Nizip Üniversitesi" kurulmalýdýr. Ayrýca sayýnmilletvekili adayýmýz Ali Muhittin Taþdoðan?a Nizip yolunun duble yol olmasýiçin vermiþ olduðu desteklerden dolayý özellikle teþekkür ediyorum. Önümüzdekigünlerde yapýlacak Cumhurbaþkanlýðý ve Milletvekili seçimlerininvatandaþlarýmýza ve ülkemize uðurlu olmasýný diliyor, sizleri þahsým, NizipTicaret Odasý ve Nizipliler adýna, sevgi ve saygýyla selamlýyorum. ? þeklindekonuþtu.MHP Gaziantep Ýl Baþkaný Muzaffer ÇelikCumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olan24 Haziran seçimleri ile ilgili bilgi vermek istediðini belirten MHP GaziantepÝl Baþkaný Muzaffer Çelik sözlerini þu þekilde sürdürdü; ?Türkiye?nin en önemlisiyasi aktörlerinden biri olan Milliyetçi Hareket Partisi, var olduðu gündenbelli türk milletinin menfaatleri için parti ve partiye mensup olan kiþilerinmenfaatlerini ikinci plana atma cesareti göstermiþtir. Bizim bir ilkemiz var ilönce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir genel baþkanýnevlatlarýyýz. MHP ülkemizin geçirdiði tüm kaos ortamlarýnda kilit noktalardayer almýþ, çözümde ciddi katkýlar saðlayarak ülkenin menfaati için fedakarlýklaryapmýþtýr. Bu nedenle genel baþkanýmýz Sayýn Devlet Bahçeli 24 Haziranseçimlerinde ülkemizin çýkarlarýný düþünerek cumhur ittifaký protokolüne imzaatmýþtýr. Nizip ticareti nüfusu ve konumu itibariyle çok önemli bir ilçemiz.Türkiye?nin birçok ilinden daha fazla ihracat yapan ekonomik deðerleri olan birþehrimiz. Bu nedenle Nizip?e özel olarak sahip çýkmamýz gerekiyor. Bizlerikabul ettiði için Nizip Ticaret Odasý?na teþekkür ediyorum.? þeklinde konuþtu.MHP Gaziantep Milletvekili Adayý Ali MuhittinTaþdoðanNizip?e verdikleri önemi göstermek için bugün buradabulunduklarýný ifade eden MHP Gaziantep Milletvekili Adayý Ali MuhittinTaþdoðan ise þunlarý ifade etti: ?Nizip Gaziantep?in üçüncü büyük ilçesi ancakbir takým haklarý almada geri kalan bir ilçemiz. Nizip yolu için çok sertmuhalefet yaptýk yapýlmaya baþlandý inþallah bitene kadar da takipçisiolacaðýz. Bu eðitim sistemimiz ara eleman yetiþtirmede zorlanýyor. Eðitimsistemimizi daha bilimsel çaðdaþ modern eðitim sitemlerine geçiþini saðlamamýzgerekiyor. Bu mübarek ramazan ayýnda bizi kabul ettiðiniz için çok teþekkürediyorum.? dedi.MHP Gaziantep Milletvekili Adaylarý Sermet Atay ve MehmetEjder Demir ise Cumhur Ýttifaký?ndan bahsederek ?Þer odaklarý ülkemize karþýbirleþmiþ durumdalar. Cumhur Ýttifaký birlik ve beraberlik anlamý taþýdýðýndandolayý ülkemiz için büyük önem taþýmaktadýr. Cumhurbaþkanlýðý HükümetSisteminin gerçekleþmesi için mücadele edeceðiz. Bu nedenle Nizip halkýnýndesteklerini bekliyoruz.? ifadelerini kullandýlar.