![]()
Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt beraberindeki yönetim, meclis ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Kaymakamý Kemal Þahin, Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Resul çotve Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman'ý makamlarýnda ziyaret etti.Yapýlan ziyaretlerde bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet özyurt, Kamu kurum ve kuruluþlarýyla geçmiþte ortak akýl ve iþbirliði içerisinde çalýþýlarak baþarýlý iþlere imza attýk dedi.Geçmiþte olduðu gibi bugün ve gelecekte de kurumlar ile iþbirliði içerisinde çalýþmaya hazýr olduklarýný belirten NTO Baþkaný özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü; Bugün yeni seçilen yönetim, meclis ve disiplin kurulu üyelerimiz ile birlikte kurumlarýmýzý ziyaret etmekteyiz. Zaman zaman üyelerimizden gelen konularý kurumlarýmýza aktarýyoruz. Bunlarýn zaten büyük bir çoðunluðu çözüme kavuþmaktadýr. Her zaman devletimizin yanýndaydýk yanýnda da olmaya devam edeceðiz. ülkemizin refahý ve ekonomimizin geliþmesi için üzerimize düþen ne olursa önümüzdeki dönemlerde de kurumlarýmýzla ortak akýlla çalýþmaktan onur duyacaðýmýzý belirtmek isterim. Nizip Ticaret Odasý olarak birçok faaliyetin içerisindeyiz. Odamýza kayýtlý bulunan üyelerimize ve ilçemizin kalkýnmasýna katký saðlamak için çalýþmalarýmýz hýz kemeden devam edecektir þeklinde konuþtu.Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi AkdoðanZiyaretten duyduðu memnuniyeti ifade eden Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan þunlarý ifade etti: Bende baþta sayýn baþkanlarým olmak üzere deðerli meclis ve yönetim kurulu üyelerine þahsým adýna teþekkür ediyorum. Geçmiþ dönemlerde olduðu gibi inþallah bu dönemde de ortak aklý ön plana çýkararak beraber çalýþacaðýz. Bizlerde belediye baþkaný olduðumuz günden bu güne kadar herkes de bilir ki rozetimizi bir kenara býrakarak Nizip'in Belediye Baþkaný olmaya gayret ettik. Nizip bir ticaret kenti olduðu kadar ayný zamanda bir huzur kentidir. Allah bu huzurumuzu bozmasýn, bozman isteyenlere de fýrsat vermesin. Bu huzurun saðlanmasýnda gerek sizlerin gerek idarecilerimizin ve halkýmýzýn büyük katkýsý var. Bu birlik ve beraberliðimiz inþallah devam edecek. Aramýzda çeþitli partiden arkadaþlarýmýz var ancak seçim zamaný siyaset yaparýz seçimden sonra hep beraber dostluðumuzu devam ettiririz. Bu huzurun saðlanmasýnda emeði geçen sanayici ve iþadamlarýmýza, idarecilerimize ve halkýmýza teþekkür ediyorum dedi.Nizip Kaymakamý Kemal ÞahinYeni seçilen ve mevcut görevlerine devam eden yönetim kurulu ve meclis üyelerine baþarýlan dileyen Nizip Kaymakamý Kemal Þahin þu þekilde konuþtu: Nizip gerçekten giriþimciliði özelliðiyle ve ticaret erbabýyla öne çýkan ilçelerimizden bir tanesi. Bende Nizip'te olmaktan ve sizlere hizmet etmekten büyük gurur duyuyorum. Böyle üretken, çalýþkan ve heyecanlý iþadamlarýyla çalýþmak benim için ayrý bir zevk. Hepinizin bildiði üzere organize sanayi bölgemiz artýk yetmiyor. Geniþletme çabalarýmýz devam ediyor. Organize sanayimizin dýþýnda sanayi bölgelerimizin de ilerlemesi Nizip insanýmýzýn çalýþkanlýðýný göstermektedir. Hem Nizip'te hem de ülkemizde bizleri temsil eden iþ adamlarýmýz var. Bu nedenle Nizip bulunduðu yeri hak eden hatta daha güzel þeyleri hak eden bir ilçemiz. Biz devlet olarak önünüzü açmak ve destek olmak için her zaman iþadamlarýmýzýn yanýndayýz. Bu yýl hem fýstýk hem de zeytinde mahsuller güzel gözüküyor. Ýnþallah bir afata uðramadan onlarý hasat ederek ülkemizin dört bir köþesine göndeririz. Herkese bol kazançlar diliyorum. Ayrýca ilçemizde hem ticaret odamýz hem de diðer odalarýmýzda herhangi bir sýkýntý yaþanmadan seçimlerimiz çok huzurlu bir þekilde geçti. Bundan dolayý hepinize ayrý ayrý teþekkür ediyorum ifadelerini kullandý.Nizip'li sanayici ve iþadamlarýný bu þekilde yanlarýnda gördüklerinden dolayý memnuniyet duyduklarýný belirten Nizip Ýlçe Jandarma Komutaný Binbaþý Resul çot ve Nizip Ýlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman ise Yeni seçilen ve mevcut görevlerine devam eden yönetim kurulu ve meclis üyelerine baþarýlan diliyoruz. Bizlerin de her zaman iþadamlarýmýza kapýmýz açýk sizlere hizmet için varýz. Ayrýca Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýna ve üyelerine yapmýþ olduðu ziyaretlerden dolayý teþekkür ediyoruz ifadelerini kullandýlar.