Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarý,beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Baþkaný M. Rifat Hisarcýklýoðlu?numakamýnda ziyaret etti.?TOBB Genel Merkezinde gerçekleþtirilen ziyarette, NizipTicaret Borsasý heyetini aðýrlayan Hisarcýklýoðlu, yeni dönemde görev alacakmeclis ve yönetim kurulu üyelerine çalýþmalarýnda baþarýlar dileyerek, hayýrlýolsun temennisinde bulundu.NTB heyetine, birlik, beraberlik, saðlýk ve sýhhatiçerisinde Nizip'e hizmet etme dileðinde bulunan TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu,?Sizler bu görevlere seçilerek geldiniz. Bu konuda hem þehrinize hem desektörünüze karþý sorumluluklarýnýz var. 4 yýl boyuncaüyelerinizin sýkýntý ve beklentilerine yönelik çözüm odaklý çalýþmalaryürüteceksiniz. Sektörün içerisinden gelen lider meslek erbaplarý olarak zatenbu talepleri çok iyi biliyorsunuz. Sürekli diyalog ve istiþare içerisindedevraldýðýnýz bu görevi çok daha iyi noktalara taþýyacaksýnýz? dedi.Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim Sarýise ziyarette yaptýðý konuþmada, NTB heyetini kabulünden dolayýHisarcýklýoðlu?na, teþekkür ederek, Borsamýzýn tamamlanan ve devam edenprojeleri hakkýnda bilgiler verdi.Konuþmalarýn ardýndan NTB heyeti, TOBB BaþkanýHisarcýklýoðlu?na, günün anýsýna hediye takdim ederek toplu hatýra fotoðrafýçektirdi.Ziyarete Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu BaþkanýÝbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ahmet Polat, Yönetim KuruluÜyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Aslan, Meclis Baþkan YardýmcýsýHaþim Aslan, Meclis Üyesi Davut Akýn, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis ÜyesiCoþkun Güngördü, Meclis Üyesi Mehmet Sönmez, Meclis Üyesi Mehmet AliKýlýç, Meclis Üyesi Mehmet Göktaþ ve Genel Sekreter M.Eray Ölçal katýldý.