Nizip Sanayi Sitesi Baþkanlýk görevini 34 yýldan bu yanabaþarýyla yürüten Hacý Seven, bugün bir teþekkür ve veda konuþmasý yaparak adayolmayacaðýný duyurdu Teþekkür ve veda konuþmasýnda 34 Yýlýk süreci deðerlendiren NizipSanayi Sitesi Baþkaný Hacý Seven þunlarý söyledi. ?Göreve geldiðimde Nizip Sanayi Sitesinde 1 metrekare asfalt veD-400 karayoluna açýlan bir yolu yoktu, þuan itibariyle 400 bin metrekareasfalt yaptýrdýk. Dönemin Belediye Baþkanlarý Ömer Pekmez, Coþkun Özkaya veþuan görevi baþýnda bulunan Hacý Fevzi Akdoðan sayesinde gerçekleþtirdik. Bunun yanýnda yine Sanayi Sitemize Mesleki Eðitim Merkezi,Cami, Toplantý Salonu, Nizip Belediyesi?ne ait alaný Belediye Baþkaný Hacý FevziAkdoðan?ýn destekleriyle Kamyon ve Týr Garajý, Düðün Salonu ve Sanayi Sitemizingiriþini yaptýrdýk. Bu arada 4 personelimiz emekliye ayrýldý, bunlarýn da tümhaklarýný kendilerine verdik. Biz görevde iken her partiden iliþkilerimiz oldu.Yine yaptýðýmýz hizmetler arasýnda bulunan Mesleki Eðitim Merkezi aslýndaSanayi Sitesi?nde bulunan esnaflarýmýz ve üyelerimiz tarafýndan yapýlamasýgerekiyordu, ancak biz bunu hiçbir esnafýmýza yansýtmadan devletimizaracýlýðýyla yaptýk. Hacý Seven; ?Bu iþi sadece Hacý Seven olarak yapmadým, buiþleri tüm Sanayi Sitesi esnaflarýmýz, üyelerimiz ve Yönetim Kurulumuzundesteðiyle yaptým. Bu konuda bana destek veren tüm üyelere Yönetim Kurulu?na veþu ana kadar katkýda bulunan tüm siyasilerimize sonsuz teþekkürlerimi iletiyorum?diyerek konuþmalarýný tamamladý.