NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis BaþkanýMustafa Doktoroðlu, Yönetim Kurulu üyesi Osman Alpaslan, Meclis üyeleri MustafaPolat, Mustafa Kaya, Mehmet Erdoðan, Mehmet Daðlý, Necip Öztürk,Mehmet Yiðit, Hüseyin Yaprak, Disiplin Kurulu Baþkaný Bekir Karabacak, HukukDanýþmaný Avukat Süleyman Çiçek, Genel Sekreter Serpil Gündoðdu ve GenelSekreter Yardýmcýsý Dilek Süzer, TOBB tarafýndan düzenlenen 13. DönemAkreditasyon Sertifika Töreni?ne katýlmak üzere Ankara'ya çýkarma yaptý. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði'nde düzenlenen 13. DönemAkreditasyon Sertifika Törenine katýlan heyet üyeleri burada oda adýna verilensertifikalarýný aldý. Tören sonunda TOBB Baþkaný Hisarcýklýoðlu?na hediye takdimeden NTO Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt burada bir konuþma yaptý. Özyurt konuþmasýnda; ?Baþbakan Binali Yýldýrým ve TOBBBaþkaný Hisarcýklýoðlu?nun toplantýda oda ve borsa üyeleri için ?Nefes Kredisi?niaçýklayacaðýný bildirerek, bu kredi imkânýndan bizim üyelerimiz deyararlanacak. Çünkü biz bundan yararlanmak için gerekli taahhüdü yerinegetirdik. Bunu buradan tüm üyelerimize müjdeliyoruz.? dedi.