Nizip Ticaret Odasý Kardeþ Oda Menemen Ticaret Odasý ilebirlikte 2. Expomen Agro Fuarý?ný ziyaret etti.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Menemen Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Yýlmaz Güral ve MTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikteGölpark Menemen?de düzenlenen 2. Expomen Agro Hayvancýlýk Et ve SütTeknolojileri, Tarým ve Çiftlik Ekipmanlarý Fuarý?nda incelemelerde bulundu. Menemen Ticaret Odasý ev sahipliðinde 2. Expomen AgroFuarý?ný ziyaret ettiklerini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt, ? 170 dönüm alanda kurulan ve Ýzmir?in ilk doðal gölparký olama özelliðini taþýyan Gölpark Menemen?de düzenlenen fuarda üyelerimizgýda ve tarým alanýnda yeni teknolojileri yerinde görme þansý elde ediyorlar.?dedi.Üyelerimizin yeni teknolojileri inceleme noktasýndafuarlarýn önemli olduðunu ifade eden NTO Baþkaný Özyurt sözlerini þu þekildesürdürdü, ?Bizlerde Nizip Ticaret Odasý olarak bu yönde çalýþmalar yapmaktayýz.Fuarlarý yakýndan takip ederek sektörün geliþime katký sunacak yeni geliþenteknolojileri üyelerimizle buluþturuyoruz. Ülkemizin 2023 vizyonunuyakalanabilmesi için firmalarýmýz ile birlikte fuarlarý ziyaret etmeye devamedeceðiz. Bu ziyaretin gerçekleþmesinde ve bizlere ev sahipliði yapan kardeþodamýz Menemen Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Yýlmaz Güral ve yönetimkurulu ve meclis üyelerine þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna teþekkürlerimisunarým. " þeklinde konuþtu.