Menemen Ticaret Odasý ile kardeþ oda olan Nizip TicaretOdasý çeþitli temaslarda bulunmak üzere Menemen?e giderek Menemen Ticaret Odasýile birlikte Menemen Kaymakamý Gülihsan Yiðit?i ziyaret etti.Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt,NTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Menemen Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Yýlmaz Güral ve MTO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile birlikteMenemen Kaymakamý Gülihsan Yiðit ziyaret etti.Yapýlan ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret OdasýYönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ?Menemen ile iþbirliði güç birliðioluþturmak adýna bugün Menemen?de bulunuyoruz.? dedi.Menemen ile ikili iliþkilerini arttýrmak istediklerini ifadeeden NTO Baþkaný Özyurt þunlarý ifade etti: ?Sayýn Menemen Kaymakamýmýz GülihsanYiðit?i daha önce Nizip?e yaptýklarý ziyaretten dolayý tanýþmýþtýk. Bizlerdebugün Nizip Ticaret Odasý olarak sizleri ziyaret etme arzusu içerisindeburadayýz. Bizleri kabul ettiðiniz için þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýnateþekkürlerimi sunarým .? dedi.Menemen Kaymakamý Gülihsan Yiðit ise ziyaretten duyduðumemnuniyeti dile getirerek þunlarý söyledi: ? Nizip?i ziyaret ettiðimizde hiçunutmadýðýmýz bir misafirperverlikle karþýlandýk. Ýnþallah bizlerde üzerimizedüþen görevi yapacaðýz. Sizleri aramýzda görmekten mutluyuz. Dayanýþma vekardeþlik içerisinde iþbirliðimizin geliþeceðine inanýyor, Nizip heyetine?Menemen?e hoþ geldiniz diyorum.? dedi.Fikir alýþveriþlerinin yapýldýðý ziyaret karþýlýklý hediyelerinverilmesi ile son buldu.