Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik, Müdür Yrd. GülayMýzraklý ve Müdür Yrd. Mehmet Aðcan Vergi Haftasý etkinlikleri kapsamýndaNizip Ticaret Borsasýný ziyaret etti.Ziyarete Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu BaþkanýÝbrahim Sarý, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Vedat Yýldýrým, Yönetim Kurulu ÜyesiKemal Osanmaz, Meclis Baþkaný Mahmut Þahin, Meclis Üyesi Ahmet Polat, GenelSekreter Eray Ölçal ve Genel Sekreter Yrd. Abuzer Küpeli katýldý. Nizip Vergi Dairesi Müdürü Ali Cibik, Verginin toplumun tümkesimine benimsetilmesi, vergi ödeme alýþkanlýðýnýn arttýrýlmasý amacýyla hersene 26-Þubat ile 4-Mart tarihleri arasýnda Vergi Haftasýný kutladýklarýnýbelirterek, Nizip Vergi Dairesinin etkinlik kapsamýnda yapýlan çalýþmalarýhakkýnda bilgiler verdi.Yapýlan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Yönetim KuruluBaþkaný Ýbrahim Sarý ; Vergiler bir ülkenin kalkýnmasý ve büyüyen ekonomi içinson derece önemli rol oynamaktadýr,kalkýnmanýn temeli vergilendirilmiþ olankazançtýr,böylesine önemli bir görevde yer alan Vergi dairesi Müdürümüze ve tümçalýþanlarýmýza çalýþmalarýnda kolaylýklar diler tüm Vergi Dairesiçalýþanlarýmýzýn Vergi Haftasýný kutlarým? dedi.