Nizip Ticaret Odasý?nýn Zeytin Dalý Harekâtý?nda Afrin?dekahramanca mücadele veren Mehmetçikler için baþlatmýþ olduðu kurban kesimikampanyasý kapsamýnda Nizip Müftüsü Osman Þekerci?nin yapmýþ olduðu dualareþliðinde kurbanlar kesildi.Ülkemizin sýnýr güvenliðini saðlamak ve terör koridorunuortadan kaldýrmak için Mehmetçiklerimizin Afrin?de destan yazdýðýný ifade edenNizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü;? Türk Silahlý Kuvvetlerimizi, Afrin?de kahramanca mücadele verenMehmetçiklerimizi kazalardan belalardan korumak ve þehitlerimizin ruhu içinbugün Nizip Ticaret Odasý üyelerinin ve Nizip halkýnýn desteði iler 56 hissekurban kesimi yapýlmýþtýr. Ýnþallah bu kurban etlerimizi yarýn Çobanbey?debulunan 5. Zýrhlý Tugay Komutanlýðý?na teslim ederek Afrin?de bulunankahramanlarýmýza ulaþtýrýlacaktýr. Bu vesile ile Afrin?de savaþan askerlerimizebaþarýlar diliyorum. Ýnþallah bir an önce teröristler oralardan temizlenerekbir barýþ ortamýnýn saðlanmasý en büyük dileðimizdir. Bu kampanyamýzdabizlere destek veren tüm hemþerilerimize, Nizip Kaymakamýmýz Kemal Þahin?e,Nizip Belediye Baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan?a, Nizip Müftüsü Osman Þekerci?yeve Göktaþlar Et Kombinasý Sahibi Þerif Göktaþ?a teþekkür ediyoruz. Allahbaðýþta bulunanlarýn hayýrlarýný kabul etsin ve ordumuzu muzaffer eylesin.?þeklinde konuþtu.Ordumuza ve güvenlik güçlerimize zaferler dileyen NizipKaymakamýmýz Kemal Þahin ise nizip halký iþadamýyla esnafýyla her zamanordumuzun yanýnda olduðunu göstermiþtir. Geçen hafta esnafýmýz Nizip?ten fýstýkve tatlý gönderdi. Bugünde Nizip Ticaret Odasý?nýn organizasyonu ilekurbanlarýmýzý kestik. Ben bu organizasyona emeði geçen baþta Nizip TicaretOdasý Yönetim Kurulu Baþkanýmýz Mehmet Özyurt?a yönetim kurulu ve meclisüyelerine ve kurban baðýþlayan Nizip?lilere çok teþekkür ediyorum. Aslýndaordumuzun tüm ihtiyacý devletimiz tarafýndan karþýlanýyor ama vatandaþlarýmýztüm Türkiye genelinde olduðu gibi Nizip?lilerde ordumuzun yanýnda olduðunugöstermek için imkânlarý ölçüsünde destek vermek istiyorlar. Bugün gerçektençok hijyenik bir tesiste Göktaþlar Et Kombinasýnda bu organizasyongerçekleþtirdik. Allah hayýr sahiplerinin kurbanlarýný kabul etsin. Ordumuzamuzafferiyet nasip etsin.? ifadelerini kullandý.Düzenlenen kurban kesim törenine Nizip Ticaret Odasý MeclisBaþkaný Mustafa Doktoroðlu, Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu BaþkanYardýmcýlarý Abdulkadir Akkuþ, Mahmut Polat, NTO Meclis Üyeleri Coþkun Güzel,Mehmet Yiðit, Mehmet Daðlý, NTO Disiplin Kurulu Baþkaný Bekir Karabacak ve NTOüyeleri de katýldý.