Nizip Ýlçe Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, 10 OcakÇalýþan Gazeteciler Günü dolayýsýyla gazetecilerle bir araya geldi. Nizip Belediyesi toplantý salonunda düzenlenen programaBelediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Ak Parti Nizip ilçe Baþkaný FatihUzunaslan ve basýný mensuplarý katýldý. Her üç ayda bir gelenekneksel hale getirilecek olan olanproðramada basýn mensuplarýn ilçenin eksikleri konusunda Baþkan Akdoðan?asorular sordular.Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise, gazetecilerinzor þartlar altýnda çalýþtýklarýný bildiklerini belirterek, ?Ýletiþim çaðýnýnhýzlý bir þekilde geliþmiþ olmasýyla dünyanýn bir ucundan bir ucuna dakikalariçinde haber akýþý saðlanýyor. Çalýþma alaný olarak deðerlendirdiðimizde,gerçekten çok zor bir çalýþma ortamý. Zor bir çalýþma alaný. Onun için basýnmensubu kardeþlerimize bu çalýþma ortamýnda rabbimden kolaylýk diliyorum? diyekonuþtu.Basýn çalýþmalarýnýn zor bir ortamýnda zorunluluk isteyenbir çalýþma istediðini kaydeden Baþkan Akdoðan, ?Yerel anlamda 14 yýlýmýzýtamamladýk. Ýlçemizde medeni noktada bir araya gelme noktasýnda, sosyal noktadabizim ölçeðimizde kýyasladýðýmýzda birçok ilçeden çok daha güzel bir ilçe.Sosyal, kültürel yapýmýz önde. Bu noktada herhangi bir sýkýntýmýz olmadan gerekbasýn mensuplarýmýzla, gerekse sivil toplum kuruluþlarýmýzla 14 yýllýk süremizitamamlamýþ bulunuyoruz. Eleþtirilere her zaman açýðýz. Biz basýnýmýzý göremeyengözümüz, duyamayan kulaðýmýz olarak algýlýyoruz. Bu noktada ben kendilerineteþekkür ediyorum. Biz görüþ ve düþüncelerinize her zaman açýðýz. Þimdiye kadarvermiþ olduklarý desteklerden dolayý basýn mensubu arkadaþlarýmýza ve kardeþlerimizeteþekkür ediyorum. Günlerini hayýrlý olmasýný diliyorum? ifadelerini kullandý.Baþkan Akdoðan, ilçede yapýlan projeleri anlatarak basýn mensuplarýn çeþitlisorularýna içtenlikle cevap verdi. Proðramýn sonunda Nizip Radyo Televizyon Haber spikeri MahirTeldüzen tarafýnda kaleme alýnan ilçede yapýlan hizmetlerin anlatýldýðýkarikatür hediye edildi.