Nizip Ticaret Odasý ile Osmangazi Týp Merkezi arasýnda NizipTicaret Odasý üyeleri ve birinci derece üye yakýnlarýna yönelik indirimprotokol imzaladý.Düzenlenen protokol töreninde bir açýklama yapan NizipTicaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu; ?Nizip Ticaret Odasý, üyelerinesunduðu hizmet kalitesinden ödün vermeden Oda yönetimi ve personelleri ileçalýþmalarýna hýz kesmeden devam etmektedir. Bu çalýþmalar kapsamda OsmangaziTýp Merkezi ve Odamýz arasýnda yapýlan protokol ile Osmangazi Týp Merkezi?ndenhizmet almak üzere baþvuran üyelerimiz ve birinci derece yakýnlarý NizipTicaret Odasý üyesi olduklarýný beyan etmeleri halinde Osmangazi TýpMerkezi?nden muayene, tetkik ve tedavilerinde ödeyecekleri ücret üzerindenbelirli bir oranda indirim uygulanacaktýr. Protokolümüzün imzalanmasýnda emeðigeçen Osmangazi Týp Merkezi Yönetim Kurulu Baþkaný Necati Satýcý ve Týp MerkeziMüdürü Zekeriya Öðüt?e teþekkür eder, imzaladýðýmýz bu protokolün üyelerimizehayýrlý olmasýný diliyorum.? dedi.Osmangazi Týp Merkezi Yönetim Kurulu Baþkaný Necati Satýcýise, ? Týp merkezimiz ile Nizip Ticaret Odasý üyeleri arasýndaki iþbirliðimiziartýrmak ve sürekli hale getirmek için bugün bu protokolü imzalamaktayýz. Günün24 saati acil doktorlarýmýz tarafýndan ücretsiz bir þekilde hizmet veren ÖzelOsmangazi Týp Merkezimizde ayrýca Kadýn Hastalýklarý ve Doðum, dahiliye içhastalýklarý, çocuk polikliniðinin yaný sýra 4 boyutlu renkli ultrason, ehliyetraporu, gebelik testi ve diðer laboratuar hizmetlerini de vermekteyiz. TýpMerkezimiz Nizip Ticaret Odasý üyelerinin ve Niziplilerin her zaman hizmetindedir.Protokolümüzün imzalanmasýnda emeði geçen Nizip Ticaret Odasý Yönetim KuruluBaþkaný Mehmet Özyurt ve personellerine çok teþekkür ederim.? ifadelerinikullandý.Yapýlan konuþmalarýn ardýndan Nizip Ticaret Odasý GenelSekreteri Serpil Gündoðdu ve Osmangazi Týp Merkezi Yönetim Kurulu BaþkanýNecati Satýcý tarafýndan protokol imzalandý.