Gaziantep Barosu?nda görev yapan yaklaþýk 250 stajyeravukatlar, tanýþma kahvaltýsýnda bir araya geldi.Beyazhan Restaurant?ta yapýlan kahvaltýya Baro Baþkaný AvukatÝskender Kahraman,Gaziantep Baro yönetim kurulu üyeleri Melikþah Korkmaz,ErgünTekin ve Özlem Çiçek Moroðlu,Erdem Göpýnar,eski Baro baþkanlarýndan AvukatBektaþ Þarklý ile eski Baro baþkanlarýndan ve Türkiye Barolar Birliði Yönetimkurulu üyesi Avukat Haþim Mýsýr,T.B.B delegesi Metin Kara ve stajyer avukatlarkatýldý. Proðramýn açýlýþ konuþmasýný Gaziantep Barosu yönetim kuruluüyesi Sem Staj Eðitim Merkezi Baþkaný Avukat Erdem Gökpýnar yaptý.Gokpýnar,konuþmasýndatanýþma, kaynaþma ve mesleki dayanýþmanýn önemine vurgu yaptý.Proðramda dahasonra Gaziantep Barosu stajyer avukatlar temsilcisi Gizem Büþra Bilgiç iseproðramýn hazýrlanmasýna emeði geçen herkese ve Baro Baþkanýmýz Ýskender Kahraman?abizlere yapmýþ olduðu desteklerden dolayý teþekkür ediyorum.Bizler Baro Yönetimkurulunun desteði ve onayý ile birçok hizmet ve projelere imza atmakistiyoruz.Klasik standart bir hizmet yerine tabularý yýkarak yenilikçiReformist hizmet ve projeler üretmek istiyoruz.Genciz heyecanlý ve coþkuluyuzbu arada iyi niyetle yapmak istediðimiz hizmetlerde eksiklerimiz hatalarýmýzyanlýþlarýmýz olabilir bu gibi durumlarda deðerli büyüklerimizden BaroBaþkanýmýzýn ve Baro yonetimimizden anlayýþ ve hoþgörü bekliyoruz dedi. Bilgiç,yapýcý ve yol gösterici eleþtirilerinizi bekliyoruzçünkü biz iyi niyetle güzel hizmetlere projelere imza atmak istiyoruz.ortakakýlla birlikte hareket ederek birçok projeleri hayata geçirebiliriz.Bugünülkemizin içinde bulunduðu bu durumda da en çok birlik ve beraberliðe ihtiyacimiz var.Bu birlik ve beraberliðisaðladýðýmiz takdirde baþaramayacaðýmýz iþ aþamayacaðýmýz engel yoktur.Bunedenle Birimiz hepimiz Hepimiz birimiz için mücadele etmeliyiz.Tum zorluklarýengelleri sýkýntýlarý birlikte aþmalýyýz.Sevgili peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v )?de söylediði gibi birlikte Rahmet Ayrýlýkta Azap vardýr.Daha sonra söz alan stajyer Avukatlar temsilcisi Veysel Kurt ise kahvaltý vetanýþma programýnýn önemine deðindi ve bu güzel proje ve hizmetlerimiz devamedecek dedi. Programýn son ve kapanýþ konuþmasýný ise Gaziantep BaroBaþkaný Avukat Iskender Kahraman yaptý.Baro baþkaný kahraman yaptýðý konuþma datüm katýlýmcýlara katýlýmýndan dolayý teþekkür etti.Baro eski Baþkanlarý veTürkiye Barolar Birliði Yönetim Kurulu üyelerine de teþekkür ederken tanýþmanýnve kaynaþmanýn önemine vurgu yaptý.Kahraman,bu güzel pazar gününü bize ayýrdýnýzþimdi tüm stajyer avukatlar olarak bir arada bulunuyorsunuz Baromuz tüm yönetimkurulu ile komite baþkan ve üyeleri ile sizlerin yanýnda.Sizler GaziantepBarosu´nun tüm organlarý ile tanýþarak birlikte güzel hizmetleryapabilirsiniz.Biz Baro olarak her konuda sizlerin yanýndayýz.Bugün buortamlarda tanýþmazsak yarýn Adliyelerde karþýlaþtýðýmýzda birbirimizi tanýmayizo zaman bir kopukluk yaþarýz.Bu nedenle mümkün olduðunca çok arkadaþla iletiþimkurarak tanýþmalý kaynasmalýyýz.Çünkü bizler bu þehrin çocuklarýyýz buþehrimize hizmet vereceðiz.Bu nedenle birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz.Bizbirbirimizi tanýdýkça daha az hatalar yapacaðýz çünkü el elden yüz yüzdenutanýr demiþ atalarýmýz yüz yüze olan iliþkiler en güzel olaniliþkilerdir.Hepinize katýlýmýnýdan dolayý teþekkür ediyorum.Basarýlarýnýzýndevamýný diliyorum dedi.