Nizip Belediyesi Meclis Toplantý Salonu?nda engellilereyönelik düzenlenen kursu ziyaret eden Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, buradayaptýðý konuþmada vatandaþlara seslenerek ??Benim sizden sizin benden hiçbir üstünlüðünüzyok, hepimiz eþitiz hepimiz kardeþiz, hatta siz efendisiniz ben hizmetkarýmsizler asilsiniz ben vekilim kimin ne emri olursa beni arasýn dedi. Göreve baþladýðý günden bugüne Nizip?e ve Niziplilere hizmetetmekten þeref duyduðunu ve yaptýðý her hizmeti ve her çalýþmayý Niziplilerinrahatý ve huzuru için yaptýðýný belirten Akdoðan sözlerine þöyle devam etti. ??Nizip?te fakir, yetim, yaþlý, öksüz, engelli ve kimsesizolarak benim gýda ihtiyacým var kimse bana bakmýyor, hiçbir engellimiz maaþýmbaðlanmadý benimle ilgilenen bir kurum yok diyemeyecek dedirtmemeye de gayretediyoruz yapýlamasý gereken ne varsa yapýyoruz yapmaya da devam ediyoruz çünkübizler halkýmýza hizmet etmek için varýz biz vatandaþýmýza hizmetkar olmak içingeldik bizler bu ekiple ihtiyaç sahibi olan vatandaþlarýmýz için varýz. Tabiburada en büyük görev ilçe sakinlerimize düþüyor onlar çevresinde bizimgöremediðimiz durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi, dul yetim, öksüz ve engellivatandaþlarýmýzý bizlere bildirecekler bizlerde gereken neyse onu yapacaðýz.??Þeklinde konuþtu