Ýlçe Kaymakamý Kemal Þahin, Belediye Baþkaný Hacý FevziAkdoðan, AK Parti Nizip Ýlçe Baþkaný Fatih Uzunaslan ve AK Parti Karkamýþ ÝlçeBaþkaný Ahmet Özaslan ile birlikte Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezive Nizip Engelliler Derneði tarafýndan EKPSS?ye girecek olan engelli bireylereyönelik Nizip Belediyesi eski Meclis Salonu?nda açýlan kursu ziyaret etti. Ziyaret kapsamýnda sýnava girecek olanlara hazýrlýkkitaplarýný daðýtan protokol üyeleri daha sonra kursiyerlerle bir süre sohbetederek sorunlarýný dinledi. Sohbet esnasýnda engellilerden bir isteklerinin olupolmadýðýný soran Akdoðan?ýn sorusu üzerine söz alan engelli vatandaþ kendileriiçin servis aracý istedi bunun üzerine devreye giren Akdoðan, ??Sizlerin isteðibenim için bir emirdir derhal ne gerekiyorsa yapmaya hazýrým diyerek?? kursakatýlacak olanlara servis aracý tahsis edilmesi için talimatta bulundu. Bu durum karþýsýnda salonda bulunan Ýlçe Kaymakamý KemalÞahin, engelliler ve diðer katýlýmcýlar Akdoðan?ý alkýþlayarak desteklerindendolayý teþekkür etti. Kaymakam Þahin yaptýðý konuþmada, Nizip böyle bir BelediyeBaþkaný?na sahip olduðu için çok þanslý ben her konuda vatandaþa destek olduðugibi gerek engellilerin kurs gördüðü salonunun, gerekse istemiþ olduklarýservis aracýnýn tahsisin de onlara destek olan Belediye Baþkanýmýza teþekkürediyor ve ayrýca bu kursa katýlanlara baþarýlar diliyorum dedi. Programda Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eðitim Merkezi MüdürüCem Kayar ve Nizip Engelliler Derneði Baþkaný Abdulrezzak Pamuk?ta hazýrbulundu