Nizip Ticaret Odasý ve Gaziantep Büyükþehir BelediyesiÝtfaiyesi iþbirliði ile yangýn eðitimi ve söndürme tatbikatý yapýldý. Nizip Ticaret Odasý hizmet binasýnda düzenlenen tatbikataNizip Ticaret Odasý çalýþanlarý, Nizip Organize Sanayi Bölgesi personelleri,Baþpýnar Ortak Saðlýk ve Güvenlik Birimi uzmanlarý ve Türk-Sel Yangýn SöndürmeSistemleri firmasý da katýldý. Tatbikat, Gaziantep Büyükþehir Belediyesi Ýtfaiye DaireBaþkaný Eðitim Amiri Fuat Yýlmaz tarafýndan Nizip Ticaret Odasý Meclis ToplantýSalonunda katýlýmcýlara yangýn çeþitleri, söndürme teknikleri ve yangýnsýrasýnda yapýlmasý gerekenler hakkýnda önemli teorik bilgiler verilerekbaþladý. Teknik bilgilerin verilmesinin ardýndan Nizip Ticaret Odasýbahçesinde yakýlan ateþi kýsa süre içerisinde katý ve sývý yangýnlarýna karþýsöndürme teknikleri hakkýnda bilgiler verilerek uygulamalý olarak söndürmeteknikleri de gösterildi. Tatbikatýn sonunda bir açýklama yapan Nizip Ticaret OdasýGenel Sekreteri Serpil Gündoðdu þunlarý ifade etti: ?Odamýz ve Nizip OrganizeSanayi Bölgesi personellerine yönelik olarak yangýn önleme, yangýn söndürücükullanma, yangýna müdahale biçimleri hakkýnda teorik olarak eðitim aldýk veyangýna ilk müdahalenin nasýl yapýldýðýný uygulamalý olarak öðrenmiþbulunmaktayýz. Baþarýlý bir tatbikat geçirdik inþallah tüm personellere faydalýolmuþtur. Ben tatbikatýn düzenlenmesinde emeði geçen Gaziantep BüyükþehirBelediyesi Ýtfaiyesi ve tüm katýlýmcýlara çok teþekkür ederim.? dedi.