Nizip Belediyesi tarafýndan ilçede bulunan ve engellivatandaþlarýn kullanabileceði ?Engelsiz Yaþam Merkezi? hazýr hale getirildi. Konuyla ilgili yazýlý açýklama yapan Nizip EngellilerDerneði Baþkaný Abdulrezzak Pamuk, Engelli vatandaþlara daha rahat bir alanda hizmet vermek veengellerini ortadan kaldýrmak için Nizip Belediyesi tarafýndan yaptýrýlanengelsiz yaþam merkezi?ndeki tüm çalýþmalarýn tamamlandýðýný söyledi. Yeni yapýlan engelsiz yaþam merkezinin engelli bireyler içinönemli bir yaþam alaný olacaðýný belirten Pamuk þunlarý söyledi.Saðlýk, eðitim, spor, sosyal faaliyetler ve sosyal yardýmgibi birçok alanda yalnýz býrakmadýk, toplam 480 metrekarelik alanda, zeminkatýnda, kütüphane, eðitim odalarý çok amaçlý salon, idari oda, bay bayanengelli wc?ler ve asansör bulunacak. Merkezin 1. katýnda ise Eðitim odasý,bilgisayar odasý, etkinlik odasý ve gezilebilir teras çatý olacaðý belirtilirkenengelsiz Yaþam Merkezi tüm engellilere hizmet verecek olup engellilere yönelikçeþitli kurslar ve aktiviteler düzenlenecek? dedi