Türkiye Odalar Borsalar Birliði (TOBB) tarafýndan gelenekselhale getirilen eðitim yardýmý bu yýlda Nizip Ticaret Borsasý ve Nizip MilliEðitim Müdürlüðü ortak çalýþmasýyla, ihtiyaç sahibi öðrencilere daðýtýlmaküzere okul müdürlerine teslim edildi. Yardýmlar Nizip?te bulunan 25 Ortaokula, Ýlçe MilliEðitim Müdürlüðü tarafýndan gönderilen listelere uygun olarak NizipTicaret Borsasý?nda düzenlenen törenle okul idarecilerine teslim edildi. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ, yapýlan yardýmlardanNizip Ticaret Borsasý Baþkaný Ýbrahim Sarý ve yönetimine teþekkür etti. Toplam da 25 ayrý okulda okuyan iki bin öðrenciye ayakkabýyardýmý yapýldýðýný vurgulayan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu BaþkanýÝbrahim Sarý ise, öðrencilerimizi biraz olsun mutlu edebilmek, yüzlerindetebessüm oluþmasýný saðlamak için buradayýz. Nizip Ticaret Borsasý olaraksürekli eðitimi destekleyici faaliyetler içinde yer almaya çalýþtýk, Nizip ÝlçeMilli Eðitim Müdürü Cengiz Gündeþ ile ortak çalýþmalarýmýzý geçen senelerdeolduðu gibi bu yýlda devam ettireceðimize inanýyorum,burada bu hayýrlý göreviçin çaba gösteren herkese teþekkür eder öðrencilerimize baþarýlardilerim ? dedi. Yardým daðýtýmlarý öðretmenlerimizle günün anýsýnaçekilen hatýra fotoðraflarý ile son buldu.