Her yýl açýklanan SODES Projelerinde yer alan NizipKaymakamlýðý Proje Ofisi bu yýlda hazýrladýðý projelerin 4 asil listeye 2 iseyedek listeye girmeye hak kazandý. Konuyla ilgili konuþan Nizip Kaymakamý Kemal Þahin,açýklanan SODES Projeleri arasýndan Nizip Kaymakamlýðý Proje Ofisi tarafýndanhazýrlanan 2 projenin asil, 2 projenin ise yedek listede olduðunu belirtti. Asil listede yer alan 4 projenin toplam maliyetinin 1 milyon250 bin lira olduðunu ifade eden Kaymakam Þahin konuþmalarýna þöyle devam etti Kabul edilen projelerimiz arasýnda, Nizip KaymakamlýðýSosyal Yardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfý adýna "Çalýþma Hayatýna ilk Adým2", Nizip Belediyesi adýna "Okullarýmýzda Tiyatro Gösterileri",Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne adýna "Minikler SodesleOkullaþýyor" ve Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðüne adýna "SodesleHerþey Daha Güzel" yedek listedeise Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar Ýl Müdürlüðü adýna "SodesleYeþeren Umutlar" ve Nizip Ýmam Hatip Derneði adýna " Eðitimde FýrsatEþitliði" yer alýyor dedi.Kaymakam Þahin,projelerin hazýrlanmasýnda emeðigeçen tüm arkadaþlarýmýza teþekkür ediyorum dedi.