Nizip Ticaret Odasý YönetimKurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve NizipTicaret Odasý Yönetim Kurulu, Meclis ve Danýþma Kurulu Üyeleri ile birlikteNizip Kaymakamlýðý görevine atanan Kemal Þahin?e hayýrlý olsun ziyaretindebulundu.Nizip Ticaret Odasý heyetinikarþýlayarak yapýlan ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren NizipKaymakamý Kemal Þahin, ?Ýlçemizde bulunan kamu kurumlarý ve sivil toplumkuruluþlarý yapacaðýmýz çalýþmalar ve faaliyetler için bizim için çok önemli.?dedi.Geçmiþ dönemde yapýlançalýþmalarý destekleyerek çalýþacaklarýný ifade eden Nizip Kaymakamý Þahinsözlerini þu þekilde sürdürdü? Yapýlan çalýþmalarýn dýþýnda benim hedefimsizlerle birlikte yeni hizmetlere vesile olmaktýr. Geldiðim þehirde organizesanayi alanýnda birçok çalýþmalar yaptýk. Siz sanayici ve iþadamlarý içindeyatýrýmlarý arttýrmak açýsýndan organize sanayi bölgelerinin önem arz ettiðininfarkýndayýz. Bu konuda bir þeyler yapabilmek bizlere mutluluk verecektir. Þunugörüyoruz ki Nizip ilçesinin tarihten gelen bir potansiyeli bulunmakta olupkonum olarak da diðer þehirlere göre birçok avantajý bulunmaktadýr. En önemliavantajlarýnda biri de Nizip halkýdýr. Ýnþallah hep birlikte güzel çalýþmalaraimza atarýz.? þeklinde konuþtu.Nizip Ticaret Odasý olarakilçenin ve ülkenin kalkýnmasý adýna ellerini her türlü taþýn altýna koymayahazýr olduklarýný belirten Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, ?Sayýnkaymakamýmýz ile inþallah þehrimiz ve ülkemiz açýsýndan güzel bir çalýþmadönemi geçiririz.? dedi.Nizip Ticaret Odasý?nýn 1350aktif üyesine hizmet verdiðine dikkat çeken NTO baþkaný Özyurt þunlarý ifadeetti, ? Yakýn zamanda Odamýz seçimlerini de gerçekleþtireceðiz. SeçimlerimizinOdamýz camiasýna hayýrlý olmasýný diliyorum. Nizip tarým ve sanayisi ilegeliþen bir ilçedir ve ayný zamanda da üretim çeþitliði ile de ön planaçýkmaktadýr. Nizip insaný bir yatýrýmý yaparken diðer yatýrýmýn da planýnýyapmaktadýr. Ýlçemiz böyle bir müteþebbis yapýya sahiptir. Dolayýsýyla ilçemizGaziantep?e yakýn olmasýna raðmen Türkiye ortalamasýnýn üzerinde büyümektedir.Nizip organize sanayimizin birinci bölümünü tamamlamýþ bulunmaktayýz. Ekorganize sanayimizin de hizmete baþlamasý için de çalýþmalarýmýzýsürdürmekteyiz ancak o bölgede bulunan kuruyan dereler ile ilgili bir takýmsýkýntýlar yaþamaktayýz. Sizinle birlikte bu sýkýntýlarý aþacaðýmýzainanýyorum. Ben bu vesile ile þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna SayýnKaymakamýmýz Kemal Þahin?e yeni görevinde baþarýlar diliyorum.?dedi.