Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, 2017-2018 Eðitim-Oðretim Yýlýnýn baþlamasý nedeniyle bir mesaj yayýnladý.

"Bugun Onsekiz milyonu aþkýn oðrenci ve bir milyon dan fazla oðretmen ile 2017-2018 oðretim yýlýna baþlanýldýðýný belirten NTO Baþkaný Mehmet Ozyurt mesajýnda þu ifadelere yer verdi: Tatil doneminin ardýndan bugun 2017-2018 Eðitim-Oðretim Yýlýna baþlamanýn mutluluðunu ve heyecanýný hep birlikte yaþýyoruz. Cocuklarýmýz ve genclerimiz, yarýnlarýn guclu Turkiye sini tesis edecek en guclu cevherimizdir. Ulkemizin, onumuzdeki yýllarda, ozellikle 2023 yýlý ve otesinde, cok daha ileri, cok daha guclu, cok daha zengin bir ulke haline getirecek adýmlar, eðitimden gecmektedir. Eðitim kurumlarýmýz, bireyi hayata hazýrlayan, geliþme ve caðdaþlaþma cabalarýný baþarýya ulaþtýran, eðitim imkanlarýný sistemli bir þekilde sunan ve geleceðe iliþkin hedeflerimize ulaþtýracak olan birer eðitim yuvasýdýr. Bir milleti yucelten ve ilerleten onun eðitimdeki baþarýsýdýr. Ýyi bir eðitim bir toplumu geri kalmýþlýktan kurtardýðý gibi modern, ileri, aydýn bir toplum haline de getirir. Bir ulke icin yapýlacak en onemli yatýrým insana, ozellikle de cocuklara ve genclere yapýlan yatýrýmdýr. Cocuklarýmýzý ve genclerimizi ne kadar iyi yetiþtirebilirsek, onlara ne kadar cok imkan sunabilirsek, ulkemizin yarýnlarý da o kadar parlak olacaktýr. Zahmetli, buyuk sabýr ve ozveri isteyen bu yatýrýmý, hedefi yuksek olan toplumlar, asla goz ardý etmezler. Cocuklarýmýzý ve genclerimizi vatanýmýza, milletimize, en onemlisi kendilerine yararlý bireyler olarak, geleceðe hazýrlamak bizlerin en onemli vazifelerinden biridir. Bu duygu ve duþunceler ile yeni eðitim ve oðretim yýlýnda tum yonetici, oðretmen, anne, baba ve sevgili oðrencilerimize baþarýlar diliyor, 2017-2018 eðitim ve oðretim yýlýnýn hayýrlý olmasýný diyorum.