Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Kurban Bayramý ve 30 Aðustos Zafer Bayramý ný kutladý.
Ozyurt, Kurban Bayramý ve 30 Aðustos Zafer Bayramý na iliþkin yayýmladýðý mesajda, Kurban Bayramý nýn yeni baþlangýclara vesile olmasýný dileyerek milli ve dini bayramlarýn milletce kenetlenmemiz icin onemli roller ustlendiðini ifade etti.
30 Aðustos Zafer Bayramý
Ozyurt, bir asýr once destan yazan Turk milletinin yeni destanlar yazmaya devam ettiðini belirtti. 30 Aðustos 1922 nin Turk milletinin kaderini deðiþtiren onemli bir gun olduðunu vurgulayan Ozyurt, Turk milleti dunya var olduðu gunden beri hur yaþamýþtýr. Baðýmsýzlýða aþýk bir milletin bir baþka bir devletin hegemonyasýnda yaþamasýný beklemek akla zarardýr. Olmeyi esir olmaya tercih eden bir millet hicbir zaman boyunduruk altýnda yaþamaz. 30 Aðustos Zafer Bayramý da Gazi Mustafa Kemal Ataturk onderliðinde milletce kenetlenerek baðýmsýzlýðýmýzýn tescillendiði tarihimizdeki en onemli donum noktalarýndan birisidir. Bu zaferin kazanýlmasýnda emeði olan Gazi Mustafa Kemal Ataturk, silah arkadaþlarý, þehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anýyorum ifadelerini kullandý.
Bayramlar milletce kenetlenmeye vesiledir
Manevi zaman dilimlerinin en guzel þekilde deðerlendirilmesi gerektiðini isteyen Ozyurt, bu gunlerin sonraki zamanlarda da devam ettirilmesi gerektiðini ifade etti. Kurban Bayramý nýn yardýmlaþma duygularýný da one cýkaran kýymetli gunler olduðunu kaydeden Ozyurt, Milletimiz dunden bugune yardýmlaþmaya, duþene el uzatmaya her zaman deðer vermiþtir. Kurban Bayramý da yardýmlaþmanýn zirve yaptýðý nadide gunlerdir. Bugunlerin en guzel þekilde deðerlendirilmesi gerektiðine inanýyorum Bayramlar birlik ve beraberliðimizin, milletce kenetlenmemizin en onemli fýrsatlarý arasýndadýr.. Bu vesileyle vatandaþlarýmýzýn, iþ dunyasýnýn, yonetim kurulumuzun, meclis ve meslek komite uyelerimizin bayramýný kutluyorum dedi.
![]()